ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βολές Σκιαδαρέση για τις νέες κατολισθήσεις στον Βουραϊκό και τον εγκλωβισμό του οδοντωτού

Με αφορμή τις νέες κατολισθήσεις στον Βουραϊκό που «εγκλώβισαν» τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο με 90 επιβάτες, η περιφερειακή παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι τραγικές καθυστερήσεις στην αντιμετώπιση των κατολισθητικών φαινομένων σε τουλάχιστον δύο σημεία του Βουραϊκού, από τα οποία διέρχεται η γραμμή του Οδοντωτού σιδηρόδρομου αποκάλυψαν για ακόμη μία φορά την αναλγησία της Πολιτείας, τόσο για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, όσο και για τη διάσωση του κύρους και τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του ιστορικού και μοναδικού στο είδος του, τρένου.
Το τελευταίο περιστατικό «εγκλωβισμού» 90 επιβατών του Οδοντωτού εξαιτίας νέας κατολίσθησης βράχων και φερτών υλικών στη γραμμή κρούει εκ νέου τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς από σύμπτωση δεν υπήρξε τραυματισμός.
Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις των τοπικών φορέων, το Υπουργείο Υποδομών, αλλά και η Αχαιή υφυπουργός, κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, «ποιούν την νήσσαν», αγνοώντας επιδεικτικά το μέγεθος του προβλήματος. Αν και η φύση έχει πολλές φορές στο παρελθόν, προειδοποιήσει, κανείς δεν ενδιαφέρεται για τις συνέπειες.
Οι όποιες ενέργειες έχουν γίνει μέχρι σήμερα είναι αόριστες δηλώσεις αναρμόδιων- αρμοδίων, χωρίς αποτέλεσμα και κυρίως, χωρίς κανένα ουσιαστικό έργο!
Είναι δεδομένο, ότι εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα θρηνήσουμε θύματα.
Άραγε, πότε θα ενεργοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός, προχωρώντας άμεσα στα απαραίτητα αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα στα «επικίνδυνα» σημεία, πότε θα γίνει συνολικά έλεγχος των πρανών από τα σημεία που περνάει το τρένο, πότε θα ελεγχθεί η στατικότητα των γεφυριών από τα οποία διέρχονται οι συρμοί;
Ελπίζουμε πριν γίνει το κακό!..»

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο 16χρονος, ο αδερφός του 18χρονου που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη τη νύχτα των φονικών επεισοδίων στου Ρεν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και είναι το Σάββατο του Λαζάρου. Η Ορθόδοξη Εκκλησια γιορτάζει την ανάμνηση του θαύματος της Ανάστασής του. Ο Λάζαρος είναι πρόσωπο της Καινής Διαθήκης, . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ                                27,28 Απριλίου 2024 (Από 7 π.μ. Σαββάτου έως 7 π.μ. Δευτέρας) Αγγειοχειρουργός:Κουρή ΑναστασίαΑγ. Νικολάου 41-43, 1ος όροφος, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα καταστήματα θα λειτο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η σφ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα, για συμμετοχή στην
Image
Image

Search