ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής ορίστηκε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο οποίος   σήμερα  Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024, συγκάλεσε για πρώτη φορά σε συνεδρίαση την  Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Πρόκειται για ένα καινούριο αναβαθμισμένο θεσμό που θεσπίστηκε με το Ν. 5056/23 με αυξημένες αρμοδιότητες , αφού αντικαθιστά την Οικονομική και την Εκτελεστική Επιτροπή των Περιφερειών.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης εξελέγη κατά πλειοψηφία με φανερή ψηφοφορία ανάμεσα από τα μέλη της μειοψηφίας, ως αντιπρόεδρος της Επιτροπής ο περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα-Ενωμένοι Μπορούμε», Γεράσιμος Φεσσιάν.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης ο κ. Μπονάνος αφού ευχήθηκε καλή θητεία σε όλους,  τόνισε την σημασία του έργου της Επιτροπής , το οποίο -  όπως υπογράμμισε -  θα πρέπει να τελείται με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ευσυνειδησίας. Πρόσθεσε ότι οι αποφάσεις θα λαμβάνονται μετά από δημιουργικό διάλογο, με γνώμονα την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος και με κοινό στόχο την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος Κλεοµένης Μπάρλος και τα Μέλη του ∆. Σ. του Συνδέσµου Επιχειρήσεων και Βιοµηχανιών Πελοποννήσου & ∆υτικής Ελλάδος προσκαλούν στην Ανοικτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενική . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η παράσταση “ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ” του Αντώνη Τσιπιανίτη Αθερινού με την Βάσω Γουλιελμάκη, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου και Γιώργη Κοντοπόδη, έρχεται ξανά στην Πάτρα στο Θέατρο ACT τη . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου λειτουργούν καθημερινά με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-6μμ), το Σάββατο με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-3μμ), και κάθ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημοτικούς δρόμους.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος Κλεοµένης Μπάρλος και τα Μέλη του ∆. Σ. του Συνδέσµου Επιχειρήσεων και Βιοµηχανιών Πελοποννήσου & ∆υτικής Ελλάδος προσκαλούν στην Ανοικτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που θα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές για τη νέα Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και τους αντιπροσώπους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου για πάνω από 2.500 μηχανικού από Αχαΐα, Ηλεία
Image
Image

Search