ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις του Νεκτάριου Φαρμάκη για τους αντιπεριφερειάρχες Δυτ.Ελλάδας

Η σύσταση του νέου Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκες την Τετάρτη  με τον Αιτωλοακαρνάνα Χρήστο Παΐσιο, να αναδεικνύεται Πρόεδρος του Σώματος, σειρά τώρα έχει ο ορισμός αντιπεριφερειαρχών και βοηθών Περιφερειάρχη.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας Περιφερειακής Αρχής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Φαρμάκης έχει πάρει τις τελικές αποφάσεις και έχει οριστικοποιηθεί η λίστα των ονομάτων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και οργή προκαλεί το γεγονός της διάρρηξης, τα ξημερώματα της Κυριακής, του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Τρυπητής στην παραλία Αιγίου. Άγνωστοι παραβίασαν παράθυρο, εισή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Οι ιδιοκτήτες ενός μπαρ συνελήφθησαν στη Ναύπακτο καθώς στο κατάστημα τους λιποθύμησε ένας ανήλικος από υπερβολική χρήση αλκοολούχων ποτών. Πρόκειται για έναν 13χρονο ο οποίος φιλ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Επεισόδια συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου (26/5) στο Βερολίνο. Συγκεκριμένα, ξέσπασαν άγριες συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σε δύο σημεία της γερμανική . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Tην Τετάρτη, 29 Μαΐου, στις 8 το βράδυ, στα σκαλιά της οδού Πατρέως, στο κέντρο της Πάτρας, o Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών προσκαλεί φίλους και μέλη του σε μια ξεχωριστή εκδήλωση . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και οργή προκαλεί το γεγονός της διάρρηξης, τα ξημερώματα της Κυριακής, του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Τρυπητής στην παραλία Αιγίου. Άγνωστοι παραβίασαν παράθυρο, εισήλθαν στο προσκύνημα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πολύ δυσάρεστη τροπή είχε η βόλτα με ποδήλατο ενός 7χρονου  παιδιού χθες το μεσημέρι στο Νεοχωρόπουλο  Ιωαννίνων όταν ο μικρούλης έπεσε  πάνω σε τοίχο με το ποδήλατό του και τραυματίστηκε  σοβαρά στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στο Αίγιο (Κλεομένους Οικονόμου 34) πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής.Ομιλήτρια ήταν η Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής τ
Image
Image

Search