ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άνετα στον 2ο γύρο του Γουίμπλεντον η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη ανέβασε πολύ την απόδοσή της μετά τα μέσα του πρώτου σετ και επικράτησε εύκολα της Αμερικανίδας ΜακΚάρτνεϊ Κέσλερ 6-3, 6-1, στην πρεμιέρα του τουρνουά Γουίμπλεντον, στο Λονδίνο.

Η Ελληνίδα τενίστρια δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, δυσκολεύτηκε αρκετά και μάλιστα δέχθηκε break στο 5ο γκέιμ, με συνέπεια να βρεθεί πίσω στο σκορ με 3-2. Πήρε, όμως, άμεσα πίσω το break και στη συνέχεια κυριάρχησε απόλυτα, μην αφήνοντας περιθώρια στην προερχόμενη από τα προκριματικά αντίπαλό της (Νο 119 στον κόσμο) να αντιδράσει.

Η Σάκκαρη πήρε τέσσερα συνεχόμενα γκέιμ και κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-3, ενώ «έσπασε» το σερβίς της Αμερικανίδας με το ξεκίνημα του δεύτερου σετ. Η Κέσλερ «απάντησε» προσωρινά με το δεύτερο break της στο ματς (1-1) και στο επόμενο γκέιμ προηγήθηκε 40-0, όμως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με πέντε διαδοχικούς πόντους πήρε ξανά το «πάνω χέρι» και δεν απειλήθηκε καθόλου στο υπόλοιπο του αγώνα, φτάνοντας στο 6-1 και την πρόκριση.

Στον 2ο γύρο, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Ολλανδή Αράντσα Ρους (Νο 56 στον κόσμο) και την Κινέζα Γιουέ Γιουάν (Νο 39).

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Καλύβια Χαλκίδας στην Εύβοια από κεραυνό σε δασική περιοχή το απόγευμα της Τετάρτης (03/07/2024). Στη φωτιά στην Εύβοια που ξέσπασε από κεραυνό επιχειρο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Πατρών, αναφέρονται τα εξής:Με θυμό και αγανάκτηση ενημερώνουμεγια άλλη μια φορά την κοινότητα ότι οιεργαζόμενοι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Αχαΐας ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 αρχίζει ο πρώτος γενικός δολωματικός ψεκασμός δακοκτονίας 2024 στις παρακάτω Δημοτ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία άρθηκαν όλες οι εκτροπές κυκλοφορίας που είχαν εφαρμοστεί, λόγω της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στα Γλυκά Νερά. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Πατρών, αναφέρονται τα εξής:Με θυμό και αγανάκτηση ενημερώνουμεγια άλλη μια φορά την κοινότητα ότι οιεργαζόμενοι για πολλά χρόνια στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Αχαΐας ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 αρχίζει ο πρώτος γενικός δολωματικός ψεκασμός δακοκτονίας 2024 στις παρακάτω Δημοτικές και Toπικές Κοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η συνέχιση λειτουργίας του Περιφερειακού Μηχανισμού/Παρατηρητηρίου Διάγνωσης Αναγκών της Αγοράς Εργασίας εξασφαλίζεται με την ένταξη της πράξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021-2027», έ
Image
Image

Search