ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Euro 2024, Ιταλία - Αλβανία 2-1: Ανατροπή σε πέντε λεπτά με Μπαστόνι και Μπαρέλα

Η Ιταλία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το πιο γρήγορο γκολ που έχει επιτευχθεί σε Euro, κατάφερε εν τέλει να φτάσει στην ανατροπή μέσα σε πέντε λεπτά και να διατηρήσει το υπέρ της 2-1 μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης με τα γκολ των Μπαστόνι και Μπαρέλα.

Γκολ από τα αποδυτήρια
Το ματς ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για την Αλβανία που εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα της Ιταλίας και πέτυχε το πιο γρήγορο τέρμα που έχει επιτευχθεί ποτέ σε Euro.

Η Ιταλία είχε αραόυτ στο ύψος της περιοχής της και αριστερά με τον Ντι Μάρκο να το εκτελεί προς τον Καλαφιόρι, η εκτέλεση δεν ήταν δυνατή με τον Μπαϊράμι να μπαίνει στη φάση, έκλεψε τη μπάλα και με ένα πολύ δυνατό σουτ νίκησε τον Ντοναρούμα μετά από 23 δευτερόλεπτα στην αναμέτρηση.

Οι παίκτες του Σπαλέτι έδειχναν στα πρώτα λεπτά του αγώνα και με το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν να τα έχουν χαμένα αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά και είχαν τη μπάλα στα πόδια τους άρχισαν να απειλούν και να βρίσκουν ρυθμό.

Ανατροπή σε πέντε λεπτά
Η Ιταλία κατάφερε να φτάσει στην ολική ανατροπή σε πέντε λεπτά. Αρχικά ισοφάρισε στο 11' και εν συνεχεία πήρε προβάδισμα στο 16' και μπήκε σε θέση οδηγού στο ματς.

Στο 11' σε κόρνερ από τα αριστερά, αυτό εκτελέστηκε με πάσα και κομπίνα και σκριν στο δεύτερο δοκάρι για να πάρει την κεφαλιά ο Μπαστόνι, να νικήσει τον Στρακόσια και να κάνει το 1-1.Πέντε λεπτά αργότερα ο Σκαμάκα από τα δεξιά επιχείρησε να βρει τον Ντι Μάρκο που είχε πατήσει περιοχή. Η άμυνα της Αλβανίας έκοψε τη μπάλα που όμως έφτασε στον Μπαρέλα που έκανε το σουτ με τη μία για να νικήσει ξάνα τον Στρακόσια και να δώσει προβάδισμα στους Ιταλούς.

Η Ιταλία συνέχισε να πιέζει, ήθελε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που είχε στο ματς και έψαξε και ένα τρίτο γκολ. Λίγο έλειψε να το πετύχει στο 34' όταν ο Σκαμάκα έβγαλε υπέροχα προς τον Φρατέζι ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Στρακόσια, επιχείρησε να τον νικήσει αλλά ο γκολκίπερ της Αλβανίας εντυπωσιακά έκοψε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα και την έστειλε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

ΙΤΑΛΙΑ: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντσο, Μπαστόνι, Καλαφιόρι, Ντι Μάρκο (83' Νταρμιάν), Ζορζίνιο, Μπαρέλα (90+2' Φολορούνσο), Φρατέζι, Κιέζα (77' Καμπιάζο), Πελεγκρίνι (77' Κριστάντε), Σκαμάκα (83' Ρετέγκι)).

ΑΛΒΑΝΙΑ: Στρακόσια, Χισάι, Τζιμσιτί, Αγέτι, Μιτάι, Ραμαντάνι, Ασλάνι, Μπαϊράμι (87' Μούτσι), Σεφέρι (68' Λάτσι), Ασάνι (68' Χάτσι), Μπρόγια (76' Μανάι).

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ολόκληρη η ενημέρωση από την Πυροσβεστική: Καλησπέρα σας από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού ΣώματοςΑυτή την ώρα είναι πολύ βελτιωμένη η εικόνα στις επικίνδυνες πυρκαγιές . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με εντολή της 6ης ΥΠΕ έχουν τεθεί σε επιφυλακή ανεξαρτήτως των εφημεριών τα νοσοκομεία Πατρών, Πύργου και Αργολίδας, λόγω των πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη. Υπενθυμίζεται ότ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή κρίθηκε από το Αυτόφωρο ο 41 ετών άντρας που κατηγορείται ότι παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την 35χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, ενώ εκείνη επέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ενημέρωση του Δήμου Ερυμάνθου, γίνονται γνωστά τα εξής: . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε σημεία του δήμου Αγρινίου. Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική κλήθηκε για φωτιές σε αγροτικές περιοχές μεταξύ Ρίγανης και Γουριώτισσας. Στα σημεία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του στη Μυρτιά. Η Πυροσβεστική υπηρεσία έχει ζητήσει την εκκένωση του χωριού. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 55χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να έχασε την
Image
Image

Search