Συνταγή για ψητή τσιπούρα στη λαδόκολλα με λαδολέμονο φρέσκια ρίγανη κ δενδρολίβανο. Ένα καλοκαιρινό και νόστιμο φαγητό κατάλληλο και για διατροφή που μπορείτε να το συνοδεύσετε με πράσινη σαλάτα εποχής από τη φίλη μας Ελένη Παπατσάνη.
Υλικά
- Τσιπούρες 1 κιλό
- λεμονι Χυμός από 2
- ελαιολαδο 1/2 ποτηράκι του κρασιού
- αλατι Κατά βούληση
- πιπέρι Κατά βούληση
- πιπέρι Κατά βούληση κόκκινο
- ρίγανη 1-2 κουταλάκια του γλυκού
- δενδρολίβανο 1-2 κουταλάκια του γλυκού
- μουσταρδα 2 κουταλιές της σούπας
- κουρκουμας 1 πρέζα