GASTRONOMY

GASTRONOMY

Ψητό αυγό σε «φωλιά» μοσχαρίσιου κιμά

Υλικά

    600 γρ. κιμά
    4 αυγά  
    5 κοτσανάκια μαϊντανό, ψιλοκομμένα
    1 κ. γλ. μείγμα από αρωματικά μπαχαρικά
    2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
    1 κ. σ. φρυγανιά
    Αλάτι κατά βούληση

Εκτέλεση

Τοποθετήστε τον κιμά σε ένα μπολ και ανακατέψτε με τα μπαχαρικά, τη φρυγανιά και τον ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό.

Χωρίστε σε τέσσερα ίσα μέρη και πλάστε τα σε σχήμα μπιφτεκιού με «φωλιά» στο κέντρο.

Τοποθετήστε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και σπάστε ένα αυγό σε κάθε φωλιά.

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο, μέχρι ο κιμάς να αποκτήσει ένα καστανό χρώμα και το αυγό να ψηθεί καλά.

Αν θέλετε, μπορείτε να τρίψετε λίγο κίτρινο τυρί σε κάθε φωλιά και να τις τοποθετήσετε ξανά στο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Τασούλας, εξέφρασε τη θλίψη του για την εκδημία του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υπουργού Φοίβου Ιωαννίδη. Ο Πρόεδρος της Βου . . .
LIFE STYLE

Xωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa. H Iσπανίδα τενίστρια ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Έλληνα πρωταθλητή το απόγευμα της Κυριακ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης ζήτησε και έλαβε η 49χρονη, η οποία φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα της, το Μεγάλο Σάββατο (4/5) στη Σάμο. Η γυναίκα παρου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα χέρια των αλβανικών αρχών βρίσκεται ο δολοφόνος των δύο ηλικιωμένων Ελλήνων, του 80χρονου Κώστα και της 84χρονης Κλεονίκης Ηλία, στο χωριό Βόδριστα της Δρόπολης, στη Βόρεια Ήπε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας achaianews.gr σας εύχονται χρόνια πολλά και καλό Πάσχα!
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σας αρέσει να περπατάτε στα ταξίδια σας και να γνωρίζετε το μέρος που επισκέπτεστε με τα πόδια; Αυτές οι πόλεις διευκολύνουν τους περιπάτους με μονοπάτια, περατζάδες, μικρότερη πιθανότητα για βροχή κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, επίσημα Γέφυρα Χαρίλαου Τρικούπη, θα φωταγωγηθεί το βράδυ της 8ης Μαΐου στα χρώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να υπενθυμίσει στους πολίτες
Image
Image

Search