GASTRONOMY

GASTRONOMY

Κωκ ταψιού με φρυγανιές

Συνταγή για αφράτο κωκ ταψιού με φρυγανιές, βελούδινο γλάσο σοκολάτας και σιρόπι από τη φίλη μας Souki Simeonidou, για κέρασμα, για το γλυκό όλης της οικογένειας ή το Κυριακάτικο τραπέζι.

Υλικά

φρυγανιά 2 συσκευασίες σικάλεως
Γάλα φρέσκο 300 ml περίπου
βανίλια 1 κάψουλα
ζαχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού

Για τη κρέμα

κρέμα αραβοσίτου 1 φακελάκι
Γάλα φρέσκο 660 ml
λεμονι Ξύσμα από 1/2
βούτυρο γάλακτος 1 κουταλιά της σούπας αγελαδινό

Για τη γκανάζ

Γάλα φρέσκο 80 ml καυτό
κουβερτουρα 160 γραμμάρια
ηλιέλαιο 1 κουταλιά της σούπας

Για την επάλειψη

σιρόπι 200 ml περίπου από γλυκό του κουταλιού

daddy-cool.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι ιδιώτες Εργαστηριακοί Ιατροί, σε όλη την Ελλάδα, για λόγους ανωτέρας βίας αδυνατούν να κρατήσουν ανοικτά τα ιατρεία τους. Η υποχρηματοδότηση της ΠΦΥ, ο κλειστός προϋπολογισμός . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Μαΐου στην οδό Ευνάρδου.  Λόγω των εργασιών, τη συγκεκριμένη μέρα (Δευτέρα) από τις 8 π.μ. . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση καθαρισμού ξερών χόρτων, θάμνων και κλαδιών που ξεκίνησε από το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Πατρέων από την Ηρώων Πολυτεχνείου και οι οποίες έχουν φτάσει . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Άρχισαν έστω και με καθυστερήσεις οι εργασίες για την ολοκλήρωση δύο βασικών έργων ανάπλασης στην Άνω Πόλη και ειδικότερα σε Αγίου Γεωργίου και στην Οδό Φρουρίου, με την τελευταία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι ιδιώτες Εργαστηριακοί Ιατροί, σε όλη την Ελλάδα, για λόγους ανωτέρας βίας αδυνατούν να κρατήσουν ανοικτά τα ιατρεία τους. Η υποχρηματοδότηση της ΠΦΥ, ο κλειστός προϋπολογισμός του ΕΟΠΥΥ, η υποκοσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Μαΐου στην οδό Ευνάρδου.  Λόγω των εργασιών, τη συγκεκριμένη μέρα (Δευτέρα) από τις 8 π.μ. έως 2 μ.μ., θα υπάρξ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγες ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές.   Ο Πρωθυπουργός προγραμματίζει να βρίσκεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα μεταξύ 27 & 29 Μαΐου, σύμφωνα με δηλώσεις το
Image
Image

Search