ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Αγγελόκαστρο Αγρινίου

Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίτερα στο Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας.

Στην περιοχή επιχειρούν 52 πυροσβέστες με 14 οχήματα και τρία τμήματα πεζοπόρα.

Ακόμη ρίψεις κάνουν τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Δεν απειλούνται άμεσα οικισμοί, ωστόσο λίγο μετά τις 17:00 στάλθηκε μήνυμα από το 112 για όσους είναι στο Αγγελόκαστρο για να απομακρυνθούν προς τα Σταμνά.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Διαθέσιμη είναι από σήμερα στο Gov.gr Wallet, στο ψηφιακό πορτοφόλι, η Ασφαλιστική Ικανότητα με στόχο τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους του e-ΕΦΚ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) συνελήφθησαν, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, συνολικά -7- άτομα, για την –κατά περίπτωση- εμπλοκή τους σε δύο διαφορετικές υποθέσεις . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ, αναφέρονται τα εξής: Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας ακολουθώντας πιστά τις κατευθύνσεις του Υπουργείου Παιδείας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

To Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα το Εργαστήριο Βιογραφικής Μάθησηςκαι Μετασχηματιστικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο και της τελικής συνάντησης τουέργου Erasm . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ, αναφέρονται τα εξής: Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας ακολουθώντας πιστά τις κατευθύνσεις του Υπουργείου Παιδείας, βάζει σε εφαρμογή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

To Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα το Εργαστήριο Βιογραφικής Μάθησηςκαι Μετασχηματιστικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο και της τελικής συνάντησης τουέργου Erasmus+ με τίτλο TALE –«
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε σήμερα από τη ζωή ο γνωστός πατρινός επιχειρηματίας Νίκος Κριμπάς. Αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας που είχαν επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες. Άφησε την τελευταία του
Image
Image

Search