ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δίωξη για κακούργημα με ενδεχόμενο δόλο στους 13 του «Περσεφόνη» για τη φωτιά στην Ύδρα

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με ενδεχόμενο δόλο άσκησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Πειραιά στα 13 μέλη του πληρώματος του τουριστικού σκάφους «Περσεφόνη» για τη φωτιά που προκλήθηκε από πυροτεχνήματα σε δασική έκταση στην Ύδρα το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι 13 παραπέμφθηκαν σε ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν και να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν την προσεχή Τετάρτη.

Όπως είχε αναφέρει νωρίτερα το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, με βάση τον νέο ποινικό κώδικα η ποινή για εμπρησμό από τον οποίο προκαλείται οικολογική καταστροφή τιμωρείται με ποινή κάθειρξης από 10 έως 20 έτη.

protothema.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Ο αγώνας για τη δικαίωση δεν τους κατέβαλε. Η ώρα της κάθαρσης έφτασε, οι ευθύνες αποδόθηκαν και η επόμενη μέρα μοιάζει να είναι πιο φωτεινή.Το «Ναυάγιο», η δραματική σειρά του MEG . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Λαυρεωτικής η αεροπορική βάση «την έχει γλιτώσει και δεν κινδυνεύει». Για μια πολύ δύσκολη κατάσταση κάνει λόγο ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Εγκύκλιο προς τις τοπικές διευθύνσεις της Ανεξάρτητης Αρχής της Επιθεώρησης Εργασίας εξέδωσε ο διοικητής, Γιώργο Τσιλιβάκης, ενόψει της πλήρους εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας εργασί . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη ταλαιπωρία και πολλαπλούς κινδύνους αντιμετωπίζουν καθημερινά χιλιάδες νησιώτες και επισκέπτες με αναπηρία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Και δεν είναι μόνο η έλλειψη προ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία. Σε  διαμέρισμα του 1ου ορόφου, σε πολυκατοικία επί της οδού Σατωβριάνδου στην Πάτρα εντοπίστηκε το πτώμα ενός ανθρώπου. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της αστυνομίας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην υψηλή ζώνη κινδύνου για πυρκαγιά για σήμερα Κυριακή η Αχαΐα. Σύμφωνα με το χάρτη στην επικίδυνη ζώνη βρίσκεται τόσο η Ηλεία οσο και η Αιτωλοακαρνανία.   Εξαιτίας της υψηλής επικινδυνότητας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ένας πρωτοπόρος του εθελοντικού κινήματος της περιοχής μας και ιδιαίτερα του τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος, ο επικεφαλής της γειτονικής μας Εθελοντικής Ομάδας "Η
Image
Image

Search