ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δυτ. Ελλάδα: Αυτοί είναι οι δύο νέοι που χάθηκαν στην άσφαλτο ΦΩΤΟ

Συγκλονισμένη είναι η Αιτωλοακαρνανία από τον τραγικό χαμό των δύο νέων στο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Σταμνά.

Δύο νέοι, δύο παιδιά ηλικίας 21 και 22 ετών μόλις είναι νεκρά, με την Σταμνά και το Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού να βυθίζονται σε απέραντη θλίψη…

Το όχημα που οδηγούσε ο ένας εκ των δύο, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, εξετράπη της πορείας του, προσκρούοντας σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του 21χρονο οδηγού Σπύρος Μασαούτης, από το Κεφαλόβρυσο.

Χωρίς τις αισθήσεις του απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική και ο 22χρονος συνεπιβάτης, Γιάννης Μπούρος καταγόμενος από την Σταμνά.

Αν και διακομίσθηκε εν ζωή με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγρινίου, δυστυχώς -παρά τις προσπάθειες των ιατρών- εξέπνευσε.

https://www.agriniopress.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κάθε χρόνο, η εορτή των Αγίων Πάντων, αφιερώνεται από την ΕλληνικήΑστυνομία ως Ημέρα Τιμής στους αποστράτους της. Για το σκοπό αυτό,τελέστηκαν σήμερα (30-6-2024), δοξολογίες σε Ιερ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και αυτό που διανύουμε, η παραμονή του Νορντίν Άμραμπατ στην ΑΕΚ παρέμενε στον «αέρα». Και τελικώς η κατάληξη θα είναι η ίδια, όπως και τις προηγούμενες φ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία οι εκτροπές κυκλοφορίας που σε ισχύ λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη στη Κερατέα είναι οι εξής: -Επαρχιακή οδός Κερατέας- Α . . .
LIFE STYLE

Ο αγώνας για τη δικαίωση δεν τους κατέβαλε. Η ώρα της κάθαρσης έφτασε, οι ευθύνες αποδόθηκαν και η επόμενη μέρα μοιάζει να είναι πιο φωτεινή.Το «Ναυάγιο», η δραματική σειρά του MEG . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κάθε χρόνο, η εορτή των Αγίων Πάντων, αφιερώνεται από την ΕλληνικήΑστυνομία ως Ημέρα Τιμής στους αποστράτους της. Για το σκοπό αυτό,τελέστηκαν σήμερα (30-6-2024), δοξολογίες σε Ιερούς Ναούς, στις έδρε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία. Σε  διαμέρισμα του 1ου ορόφου, σε πολυκατοικία επί της οδού Σατωβριάνδου στην Πάτρα εντοπίστηκε το πτώμα ενός ανθρώπου. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της αστυνομίας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην υψηλή ζώνη κινδύνου για πυρκαγιά για σήμερα Κυριακή η Αχαΐα. Σύμφωνα με το χάρτη στην επικίδυνη ζώνη βρίσκεται τόσο η Ηλεία οσο και η Αιτωλοακαρνανία.   Εξαιτίας της υψηλής επικινδυνότητας,
Image
Image

Search