ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μεσολόγγι: Επιτέθηκαν σε εργαζόμενο νοσοκομείου- Νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική

Νέα επίθεση σε βάρος εργαζόμενου υγειονομικού στο τμήμα επειγόντων περιστατικών καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Τονίζει μάλιστα ότι θα κινηθεί νομικά για το περιστατικό, ώστε «να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου και την ασφάλεια των συναδέλφων».

«Προχθές βράδυ για πολλοστή φορά γίναμε μάρτυρες και θύματα επίθεσης με σοβαρές σωματικές βλάβες ενός συναδέλφου στα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου μας.

Ο συνάδελφος μετά την αδικαιολόγητη επίθεση νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου μας. Καλούμε την πολιτεία να λάβει άμεσα τα απαραίτητα μέτρα ούτος ώστε μην ξαναγίνουμε μάρτυρες και θύματα τέτοιων ενεργειών γιατί ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Φυσικά και θα κινηθούμε νομικά για το συγκεκριμένο περιστατικό διασφαλίζοντας από την πλευρά μας την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου και την ασφάλεια των συναδέλφων.

Το ΔΣ του Σωματείου».

https://www.agriniopress.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Το έργο της πεζοδρόμησης της Μαιζώνος έχει ξεκινήσει. Οι αλλαγές που θα γίνουν λόγω των εργασιών που ξεκινούν στη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά ξέσπασε σε υπόγειο στην οδό Καποδιστρίου το μεσημέρι της Τρίτης. Επί τόπου έσπευσε η πυροσβεστική με δύο οχήματα όπου την έθεσε υπό έλεγχο. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ασταθείς αέριες μάζες που έρχονται από τα βορειοδυτικά Βαλκάνια προς την περιοχή μας θα προκαλέσουν επιδείνωση του καιρού κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια από αύριο το μεσημέρι έω . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας όταν σύμφωνα με πληροφορίες δύο αδέλφια διαπληκτίστηκαν  σε πλειστηριασμό για τραπεζοκαθίσματα. Το  συμβάν έλαβε χ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Το έργο της πεζοδρόμησης της Μαιζώνος έχει ξεκινήσει. Οι αλλαγές που θα γίνουν λόγω των εργασιών που ξεκινούν στη Mαιζώνος είναι πολλέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά ξέσπασε σε υπόγειο στην οδό Καποδιστρίου το μεσημέρι της Τρίτης. Επί τόπου έσπευσε η πυροσβεστική με δύο οχήματα όπου την έθεσε υπό έλεγχο. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για γυναί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων προσφέρει για 4η χρονιά δωρεάν μαθήματα κολύμβησης σε προχωρημένους και αρχάριους στην Πλαζ Αγυιάς. Τα μαθήματα του Πάρκου στοχεύουν στην εξοικείωση το
Image
Image

Search