ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αντιδήμαρχος Έργων σε achaianews.gr: Σε τελμάτωση τα έργα ανάπλασης στην οδό Φρουρίου(ΦΩΤΟ)

Η οδός Φρουρίου στην Πάτρα ζει σε καθεστώς βομβαρδισμένου τοπίου από το καλοκαίρι του 2021, οπότε και ξεκίνησαν τα περιβόητα έργα ανάπλασης της Άνω πόλης. Έχει χαρακτηριστεί δρόμος τοπικής κυκλοφορίας με κυβόλιθους, αλλά αυτή την στιγμή οι κάτοικοι έχουν για τρίτο έτος ένα εργοτάξιο ατελείωτο, αφού τα έργα έχουν σταματήσει και τελικά σε αυτή την πόλη, όπως καταγγέλλουν, το ζητούμενο δεν είναι να ξεκινούν έργα, αλλά να τελειώνουν εγκαίρως. Οι εικόνες είναι τραγικές για τα όσα βιώνουν καθημερινά, με μπάζα, χώματα, χαλίκια, σιδερόβεργες και παροχές ηλεκτροδότησης και υδροδότησης εκτεθειμένες.  

Ο Αντιδήμαρχος Έργων Πάτρας αναμένεται μέσα σε αυτό το 48ωρο να έχει συνάντηση με τον ανάδοχο, για να εξετάσουν πως θα ξαναξεκινήσουν οι εργασίες που έχουν σταματήσει για την ολοκλήρωση του έργου.

Ο Παναγιώτης Μελάς, τόνισε μιλώντας στο «achaianews.gr»:
«Έχουν δίκιο οι κάτοικοι για να λέμε την αλήθεια. Έχουν καθυστερήσει σε αυτό το κομμάτι οι εργασίες. Σήμερα ή αύριο θα έχω συνάντηση με τον ανάδοχο του έργου για να λύσουμε ορισμένα προβλήματα ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Υπάρχει μια συνολικότερη καθυστέρηση λόγω εργασιών στο κομμάτι της Άνω πόλης του ΔΕΔΔΗΕ και των  αρχαιολογικών ευρημάτων. Αυτό δεν δίνει την δυνατότητα στον εργολάβο και χωρίς να πούμε δικαιολογίες, έπρεπε να έχουν προχωρήσει ορισμένα πράγματα, προκειμένου να αναπτυχθεί το σύνολό του το έργο. Μετά τη συνάντηση θα ενημερώσουμε και τους κατοίκους της Φρουρίου, όπου βρισκόμαστε σε μία τελμάτωση των έργων καιν προσπαθούμε να τα ξεπεράσουμε για να συνεχίσουμε».   
Κωνσταντίνα Παλαιολόγου

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εκτός εαυτού βγήκε, για λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί, ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 15 χρόνων στο Αγρίνιο και επιτέθηκε με πρωτοφανή βιαιότητα στην κατά δυο χρόνια μεγαλύτερη αδελφή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο από την μοιραία νύχτα της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αναργύρων, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το Star, χρειάστηκε ν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μια ιδιαίτερα σημαντική αναδίφηση για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
Image
Image

Search