ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

500.000 ευρώ θα χορηγηθούν για ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό στο Νοσοκομείο Άγ,Ανδρέας

Την υπογραφή κονδυλίου ύψους 500.000 ευρώ ανακοίνωσε για το Νοσοκομείο της Πάτρας Άγιος Ανδρέας ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για την ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 35 Νοεμβρίου.

Όπως είπε ο κ. Καρβέλης το κονδύλι θα διατεθεί για τον εκσυγχρονισμό του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου και συγκεκριμένα για τα Τμήματα του Γαστρεντερολογικού, του Πνευμονολογικού και του Ουρολογικού Τμήματος.

Στο μεταξύ, το Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα και συγκεκριμένα η Νοσηλευτική Υπηρεσία πραγματοποιεί ημερίδα με θέμα " Καινοτομίες στη Νοσηλευτική Ηγεσία & μονοπάτια που θα μεταμορφώσουν τη μελλοντική νοσηλευτική" στις 25 Νοεμβρίου, στις 9 το πρωί, στο αμφιθέατρο του ΕΑΠ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έτοιμος να τινάξει την.... μπάνκα για τον Μαουρίτσιο Σάρι είναι ο Παναθηναϊκός, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται στο τελικό στάδιο των επαφών. Το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε ρα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο πρώτος σκόρερ του Europa Conference League, με τα έντεκα γκολ στα νοκ άουτ και το τέρμα που χάρισε το τρόπαιο στον Ολυμπιακό στον τελικό, Αγιούμπ ελ Κααμπί, αναπόφευκτα έκανε αίσ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Παναθηναϊκός αφού πανηγύρισε με τον κόσμο του το έβδομο τρόπαιο στη EuroLeague, στη συνέχεια επικράτησε με 89-71 του Άρη για το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της Stoiximan Basket . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το 1-0 έκανε ο Παναθηναϊκός AKTOR στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League, επικρατώντας με του Άρη (89-71) μπροστά σε 19.000 οπαδούς του, που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην αχαϊκή πρωτεύουσα ενόψει των Ευρωεκλογών. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Τριών Συμμάχων, στην
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Αίγιο περιόδευσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. «Φανταστείτε τι ασυδοσία και τι αλαζονεία θα ζήσουμε τα επόμενα τρία χρόνια. Για ό,τι συμβαί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκαλεί στην Πάτρα και όχι μόνο, η είδηση θανάτου του γνωστού επιχειρηματία στο χώρο των κατασκευών και πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας ΝΔ Ανδρέα Πανταζάτου. Την είδηση γνωστοποίησε με μια
Image
Image

Search