ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός

Προβολή παράστασης σατυρικού δράματος και συζήτηση στο θέατρο Μπάρρυ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών για το «Αρχαίο ελληνικό θέατρο και την πρόσληψή του» διοργανώνει σημερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00 μ.μ. στο θέατρο Μπάρρυ (Σανταρόζα 7 & Καρόλου) εκδήλωση, κατά την οποία θα προβληθεί μαγνητοσκοπημένη η παράσταση του σατυρικού δράματος του Σοφοκλή Ιχνευτές σε σκηνοθεσία του διεθνώς γνωστού Έλληνα σκηνοθέτη Μιχαηλ Μαρμαρινου.

 

Η παράσταση παρουσιάστηκε το 2021 στην Επίδαυρο και στη συνέχεια στη Ζήρεια, στο αρχαίο όρος της Κυλλήνης, όπου διαδραματίζεται το έργο. Στην εκδήλωση θα προβληθεί η παράσταση στη Ζήρεια, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω του site specific (όπως είναι ο τεχνικός όρος) χαρακτήρα της. Για την παράσταση των Ιχνευτών θα μιλήσουν η Αν. Καθηγήτρια κ. Αικατερίνη Αρβανίτη και το μέλος ΕΕΠ Δρ. Βίκυ Μαντέλη. Στο τέλος θα μιλήσει για την παράσταση ο Μιχ. Μαρμαρινός και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, το οποίο αποφάσισε, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών, να παραχωρήσει το Μπάρρυ.

Follow Us

OXYGEN FM

© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search