ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Άγγελου Τσιγκρή στην Πάτρα

Με την παρουσία πλήθος κόσμου, παρουσιάστηκε χθες στην Πάτρα το 14ο βιβλίο του εγκληματολόγου Άγγελου Τσιγκρή με τίτλο: “Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση Παιδιών: Η Θεσμική Προστασία στην Ελλάδα και την Ευρώπη”, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σάκκουλα. 

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου της Πάτρας, η οποία τελικά αποδείχθηκε μικρή για τη φιλοξενία των εκατοντάδων φίλων του συγγραφέα, οι οποίοι κατέκλυσαν την αίθουσα, τους προθαλάμους, τους διαδρόμους, ακόμη και τις σκάλες του Δικηγορικού Συλλόγου. 

Για το βιβλίο μίλησαν οι: Τάκης Θεοδωρικάκος (πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΔ), Διονύσης Καλαματιανός (Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Τομεάρχης Παιδείας, βουλευτής Ηλείας) και Νίκος Καραθανασόπουλος (Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΚΚΕ, βουλευτής Αχαϊας). 

Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος (βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών ΝΔ). 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πλήθος κόσμου και πολλές προσωπικότητες της Πάτρας  

Το προσεχές χρονικό διάστημα, το νέο βιβλίο του Άγγελου Τσιγκρή θα παρουσιαστεί και στο Αίγιο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Φωτογραφία από το χτυπημένο φτερό του Canadair που βρήκε σε πεύκο, ενώ επιχειρούσε στην κατάσβεση της φωτιάς στη Ναυπακτία, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Την φωτογραφία δημοσίευσ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Αγγλία εξασφάλισε την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου μετά το ισόπαλο 0-0 με τη Σλοβενία με την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκέιτ να προβληματίζει με την απόδοση της σε ένα ακόμη ματς ενώ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο 0-0 έμειναν η Δανία με τη Σερβία στο Μόναχο για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου, με τις δύο ομάδες να έχουν βρει δίχτυα από μία φορά, αλλά τα γκολ να μην μετράνε. Μία ισοπαλί . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκπληκτική η Αυστρία, πανηγύρισε την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο του Euro 2024. Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ επικράτησε 3-2 της Ολλανδίας, η οποία προκρίθηκε ως μία από τις καλύτερες τρί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις εργασίες καθαρισμού και συντήρησης πρασίνου στη «Μικρή Περιμετρική» της Πάτρας, παρακολούθησε από κοντά ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων ΠΔΕ Βασίλης Γιαννόπουλος, όπου και ενημερώθηκε για τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η φωτιά στη Ναυπακτία. Στο μεταξύ μηνύματα στέλνονται από το 112  για εκκενώσεις οικισμών. Επίσης, στο πλαίσιο κατάσβεσης της ίδιας φωτιάς, παραλίγο να σημειωθεί ατύχημα με Can
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή θα καταθέσει, αύριο (Τετάρτη 26/6) στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, ψήφισμα ζητώντας να παραχωρηθεί στον
Image
Image

Search