ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ο Παύλος Γερουλάνος θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος

Ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γερουλάνος «ζητώ να ηγηθώ της ευθύνης να παρουσιάσουμε ένα σχέδιο που θα γίνει κοινωνικά πλειοψηφικό, γιατί θα απαντάει πειστικά, στις ανάγκες του ελληνικού νοικοκυριού. Να ηγηθώ της ευθύνης να απογειώσουμε, λειτουργικά, το κόμμα ώστε να φτάσουμε το σχέδιό μας σε κάθε ελληνική οικογένεια».

Και συνέχισε λέγοντας: «Και να την πείσουμε. Και ζητώ να ηγηθώ της ευθύνης της ενότητας. Μια ενότητα που θα ξανακάνει το ΠΑΣΟΚ σίγουρο για τον εαυτό του, έτοιμο, για μια ακόμα φορά, να ανοίξει, με ειλικρίνεια, την αγκαλιά του σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, από την Αριστερά και το Κέντρο μέχρι τις παρυφές της Δεξιάς, για να διεκδικήσουμε μαζί και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών και τη διακυβέρνηση της Πατρίδας μας».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ, αναφέρονται τα εξής: Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας ακολουθώντας πιστά τις κατευθύνσεις του Υπουργείου Παιδείας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

To Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα το Εργαστήριο Βιογραφικής Μάθησηςκαι Μετασχηματιστικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο και της τελικής συνάντησης τουέργου Erasm . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η «καστροπολιτεία» της Αχαΐα Κλάους θα μετατραπεί το βράδυ τηςΠαρασκευής 5 Ιουλίου σε σημείο αναφοράς για να απολαύσει το κοινότης Πάτρας ένας μοναδικό μουσικό ταξίδι.«Ηθικοί και φ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε σήμερα από τη ζωή ο γνωστός πατρινός επιχειρηματίας Νίκος Κριμπάς. Αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας που είχαν επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες. Άφη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ, αναφέρονται τα εξής: Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας ακολουθώντας πιστά τις κατευθύνσεις του Υπουργείου Παιδείας, βάζει σε εφαρμογή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

To Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα το Εργαστήριο Βιογραφικής Μάθησηςκαι Μετασχηματιστικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο και της τελικής συνάντησης τουέργου Erasmus+ με τίτλο TALE –«
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε σήμερα από τη ζωή ο γνωστός πατρινός επιχειρηματίας Νίκος Κριμπάς. Αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας που είχαν επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες. Άφησε την τελευταία του
Image
Image

Search