ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναδίπλωση Αποστολάκη για το μαύρο χρήμα στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν γνωρίζω τίποτα, όσα είπα αποτελούν εκτιμήσεις

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις για το «μαύρο» χρήμα στα κόμματα επιχείρησε ο βουλευτής Επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολακης.

Συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες διευκρίνισε πως δεν γνωρίζει τίποτα περί διακίνησης μαύρων χρημάτων σε κομματικά ταμεία και πως όσα είπε αποτελούν εκτιμησεις.

«Εκτιμώ, εγώ λέω φαντάζομαι, ούτε ότι το ξέρω, ούτε ότι τα έχω διαχειριστεί. Για τους άλλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται ότι είναι πέραν πάσης υποψίας σε αυτά. Αφού δεν χρωστάει, δεν υπάρχει θέμα» ειπε χαρακτηριστικά.

Ο κ Αποστολάκης αναφέρθηκε και στην εφημερίδα Αυγή λέγοντας τα εξής: «Πουλιέται ένα ευρώ και εφτά στοιχίζει. Και δεν την παίρνει και κανείς. Όλοι αυτοί που γκρινιάζουν, κανείς δεν πάει να την πάρει. Πως θα σταθεί, με θαύμα; Αφού δεν βγαίνει, τι θα κάνουμε; Τι να κάνουμε αφού δεν υπάρχουν τα λεφτά, για τους συναδέλφους σας θα δούμε. Εκεί είναι το θέμα» πρόσθεσε.

Ο κ. Αποστολάκης αναφέρθηκε τέλος και στην αποχώρηση στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είναι ευχάριστα αυτά, το να φεύγουν άνθρωποι δεν είναι καλό, και ούτε πρέπει να το επιδιώκει κανείς, αλλά από την άλλη μεριά, όταν δεν συμφωνεί όταν χαρακτηρίζει κάποιες κινήσεις λάθος, όταν ξέρω ’γώ δεν τον εμπνέει δεν τον εκφράζει αυτό που είναι. Εγώ δεν είμαι της άποψης ούτε να τους διώχνεις, ούτε να τους διαγράφεις αλλά πρέπει να υπάρχει μια παράλληλη φιλοσοφία, ή είμαστε σε μια γραμμή που αποφασίζουμε ή ο καθένας λέει και κάνει τα δικά του».

protothema.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με τον Ντιόγκο Κόστα να σώζει την Πορτογαλία στο 115' και να πιάνει στη συνέχεια τρία πέναλτι στη διαδικασία η ομάδα του Ρονάλντο κέρδισε με 3-0 στα πέναλτι και πέρασε στους 8 του . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τους «κεραυνούς» του Αντώνη Σαμαρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη στο Πολεμικό Μουσείο, στο βήμα ανέβηκε ο Κώσ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σκληρή κριτική κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη άσκησε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη του ομιλία μετά τις ευρωεκλογές, διερωτώμενος εάν ο πρωθυπουργός άκουσε την ψήφο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακή ήταν τη Δευτέρα, αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου, για την απομάκρυνση Ρομά που έχουν μετατρέψει πλατεία σε άτυπο καταυλισμό. Σύμφωνα με πληροφορίεςοι αστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακή ήταν τη Δευτέρα, αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου, για την απομάκρυνση Ρομά που έχουν μετατρέψει πλατεία σε άτυπο καταυλισμό. Σύμφωνα με πληροφορίεςοι αστυνομικοί πέρασαν χει
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από τη ζωή στα 55 του χρόνια, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ένας ακόμα άνθρωπος του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αθλητής του Αθλητικού Σωματείου ΑΟΠ (Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών) και του Αθλητικού Σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2024 θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου έως και  το Σάββατο, 31 Αυγούστου.  Υπενθυμίζεται ότι, κατά τη διενέργεια των εκπτώ
Image
Image

Search