ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χ.Δούκας για διεκδίκηση ηγεσίας ΠΑΣΟΚ: «Θα είμαι δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη»

Ο Χάρης Δούκας τοποθετήθηκε σχετικά με το αν θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος Αθηναίων ή αν θα αποχωρήσει σε περίπτωση διεκδίκησης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

Το ερώτημα έθεσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Σοφιανός, λέγοντας πως αναπόφευκτα αφορά το Δημοτικό Συμβούλιο η όποια πρόθεση του δημάρχου, αν δηλαδή θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος ή αν θα αποχωρήσει για να γίνει πρόεδρος κόμματος ή αν θα είναι και τα δύο.

Η απάντηση Δούκα
Όταν έφτασε η στιγμή να τοποθετηθεί ο κ. Δούκας σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν, αρκέστηκε να πει πάνω σε αυτό: «Είμαι εδώ, δουλεύω και θα είμαι δήμαρχος, θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη και θέλω εδώ να συζητάμε όπως συζητάμε και να αφήσουμε τα πολιτικά, να μην πολιτικοποιούμε τα θέματα, για να μπορούμε να έχουμε και αποτέλεσμα».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Καζάκος ολιγάρχης Ντανιγιάρ Αμπουλγκαζίν, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία σχετικά με τη φωτιά που προκλήθηκε από βεγγαλικά στο πευκοδάσος της Ύδρας, απαντά πως δεν έχει κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, έξι άτομα στη Δυτική Ελλάδα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και του Α . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για αύριο Τρίτη 2/7 Υψηλός κίνδυνος σε: Βοιωτία, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Ηράκλειο, Λασίθι, Δωδεκάνησα, Σάμο & Ικαρία, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά & Ιθ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Έκοψε πρώτος το... νήμα των πανελληνίων εξετάσεων για το 2024 και δίκαια παίρνει τον τίτλο «ο πρώτος των πρώτων». Ο λόγος για τον Μανώλη Σελεγγίδη από την Πυλαία Θεσσαλονίκης που . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, έξι άτομα στη Δυτική Ελλάδα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και του Αστυνομικού Τμήματος
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δημιουργία 19 Παιδικών Χαρών με πρόσβαση και για Άτομα με Αναπηρία, και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με υπεύθυνο υλοποίησης της Πράξης τον αρμόδιο Αντιπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων (Διεύθυνση Διαχείρισης Προσόδων και Δημοτικής Περιουσίας),  ενημερώνει τους δημότες ότι αιτήσεις για προσωρινή κατάληψη κοινόχρηστων χώρων (οδοστρώματος, πεζόδρομου, πλατείας, πεζοδρομ
Image
Image

Search