ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύγκλιση των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν με κείμενό τους μέλη της Κεντρικής Επιτροπής

Κείμενο με το οποίο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν τη σύγκληση των οργάνων προκειμένου να συζητήσουν τα όσα έχει πει ο Στέφανος Κασσελλάκης τα τελευταία 24ωρα, κυκλοφορεί μεταξύ των στελεχών του κόμματος.

Οι πληροφορίες λένε ότι ήδη υπάρχουν αρκετές υπογραφές ενώ τις επόμενες ώρες το κείμενο θα σταλεί στην Κουμουνδούρου και θα δοθεί στην δημοσιότητα.

Το κείμενο αυτό έρχεται ως συνέχεια των όσων είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την Δευτέρα και μετά και ενώ σήμερα υπήρξαν τρεις παραιτήσεις από τα όργανα.

newsit.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Γαλλία ίδρωσε, έμοιαζε μπλοκαρισμένη, αλλά κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Euro 2024. Oι Bleus επικράτησαν 1-0 του Βελγίου, μάλιστα με ένα αυτογκόλ λίγο πρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2024 θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου έως και  το Σάββατο, 31 Αυγούστου.  Υπενθυμίζεται ότι, κατά τη . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Καζάκος ολιγάρχης Ντανιγιάρ Αμπουλγκαζίν, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία σχετικά με τη φωτιά που προκλήθηκε από βεγγαλικά στο πευκοδάσος της Ύδρας, απαντά πως δεν έχει κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, έξι άτομα στη Δυτική Ελλάδα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και του Α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2024 θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου έως και  το Σάββατο, 31 Αυγούστου.  Υπενθυμίζεται ότι, κατά τη διενέργεια των εκπτώ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, έξι άτομα στη Δυτική Ελλάδα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και του Αστυνομικού Τμήματος
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δημιουργία 19 Παιδικών Χαρών με πρόσβαση και για Άτομα με Αναπηρία, και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με υπεύθυνο υλοποίησης της Πράξης τον αρμόδιο Αντιπ
Image
Image

Search