ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρ. Βελόπουλος: Κάθε ημέρα παραμονής της κυβέρνησης Μητσοτάκη εντείνει την μαρτυρική καθημερινότητα των Ελλήνων - Εκλογές τώρα

«Οι ισχυρισμοί του πρωθυπουργού στην καθιερωμένη "ανάρτηση εξαπάτησης" θα προκαλούσαν γέλιο, εάν η κατάσταση στην κοινωνία και την οικονομία δεν ήταν τραγική. Ο Κ. Μητσοτάκης βρίσκεται πραγματικά σε πλήρη σύγχυση και αδυναμία να αντιληφθεί την πραγματικότητα. Πράγμα απολύτως λογικό, αφού η οδυνηρή για τους πολίτες πραγματικότητα, δεν αγγίζει τον πρωθυπουργό, καθώς ο ίδιος την αγνοεί, αφού δεν αναγκάστηκε ποτέ "να ζήσει με 700 ευρώ το μήνα"», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος. 

Παράλληλα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστήριξε: «Σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό, οι πολίτες υποφέρουν από τις αυξήσεις της Ν.Δ. στο ρεύμα, τον καφέ, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τον συνεχιζόμενο "πληθωρισμό απληστίας" στα βασικά ήδη διαβίωσης, που "συμπτωματικά" έρχονται αμέσως μετά τις ευρωεκλογές».

Σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο «κάθε ημέρα παραμονής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, εντείνει την μαρτυρική καθημερινότητα των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε θέλει, ούτε μπορεί να λύσει τα προβλήματα των πολιτών. Εκλογές τώρα».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια από τις κρισιμότερες ημέρες για την ιστορία του ΠΑΣΟΚ είναι η σημερινή καθώς συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος προκειμένου να ανοίξουν όλοι οι πρωταγωνιστές τα χαρτι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού κακοποίησης του 15χρονου από τον ίδιο του τον πατέρα, την ίδια ώ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνες τόσο για το αρχικό αυτοκίνητο που παρέσυρε τη 17χρονη στη  λεωφόρο Αθηνών, όσο και για όσους πέρασαν και δεν σταμάτησαν διεξάγει η αστυνομία, με αποτέλεσμα η κοπέλα να μείν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Πολιτική Προστασία και η Πυροσβεστική, καθώς και σήμερα Κυριακή (30.06.2024) θα είναι δύσκολες οι συνθήκες με τον κίνδυνο πυρκαγιάς να παραμένει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην υψηλή ζώνη κινδύνου για πυρκαγιά για σήμερα Κυριακή η Αχαΐα. Σύμφωνα με το χάρτη στην επικίδυνη ζώνη βρίσκεται τόσο η Ηλεία οσο και η Αιτωλοακαρνανία.   Εξαιτίας της υψηλής επικινδυνότητας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ένας πρωτοπόρος του εθελοντικού κινήματος της περιοχής μας και ιδιαίτερα του τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος, ο επικεφαλής της γειτονικής μας Εθελοντικής Ομάδας "Η
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Mια ολοκληρωμένη μελέτη για την διάσωση του περίφημου «ναυαγίου» στη Ζάκυνθο παρουσίασε χθες ομάδα εργασίας του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου με επικεφαλής τον καθηγητή Δημήτρη Καλιαμπάκο. Στην εκδή
Image
Image

Search