ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέμπη: Στη Βουλή η δικογραφία για το «μπάζωμα» στο σημείο της τραγωδίας - Ποιους υπουργούς αφορά

Ανακοινώθηκε στην ολομέλεια ότι έφτασε στη Βουλή η δικογραφία για τα Τέμπη που αφορά το μπάζωμα και πρώην υπουργούς και υφυπουργούς της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, η δικογραφία για τα Τέμπη που έφτασε στη Βουλή, αφορά τους Αθανάσιο Πλεύρη, Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο και Ζωή Ράπτη.

newsit.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία δημιουργίας κωδικού ασφαλείας για την υποβολή μηχανογραφικών για τους συμμετέχοντες και συμμετέχουσες στις πανελλαδι . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μπλόκο» βάζει η ΕΛ.ΑΣ. σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στο EuroPride 2024 το ερχόμενο Σάββατο (29/6), ημέρα κατά την οποία θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ με την με . . .
LIFE STYLE

Τη συγκίνησή της κλήθηκε να διαχειριστεί η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο  «Στούντιο 4». Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, προλογίζοντας τον καλεσμένο, Μανώλη Λιδάκη, θέλησε να μοιραστεί μαζί του μί . . .
LIFE STYLE

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και τόνισε ότι δεν υπάρχουν «VIP κελιά», σχετικά με τις συνθήκες κράτησης στις φυλακές. Ο σχεδιαστής μόδας αρχικά ανέφερε: . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος του εργαζόμενου σε εργοτάξιο πίσσας, έξω από το Αγρίνιο, όταν μετά από έκρηξη οι φλόγες τον εγκλώβισαν σε κοντέινερ. Η μητέρα του άτυχου χειριστή μιλώντας στο Star λέει
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θερμοκρασίες που ξεπέρασαν τους 38 °C σημειώθηκαν κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά την Τρίτη 25/06/2024, με την υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία να καταγράφεται στα Προσφυγικά Πάτρας με 39,3 °C. Σύμφωνα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη λήξη του φετινού εργαστηρίου του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων με θέμα, «Αστικοί Λαχανόκηποι»,  τιμητικοί καλεσμένοι ήταν το ΚΑΔΠ ΜΕΑ - ΚΟΜΑΙΘΩ, όπου τα παιδιά σε ρόλο… γεωπόνου συγκό
Image
Image

Search