Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Τηλεφώνησε για ραντεβού στο Νοσοκομείο και…. έπαθε σοκ όταν άκουσε την ημερομηνία

Πονάει η σπονδυλική σας στήλη και θέλετε να σας δει γιατρός; Μάλλον θα πρέπει να πληρώσετε. Γιατί αν θέλετε να γίνει άμεσα η εξέταση, όχι απλά δεν θα τα καταφέρετε, αλλά ενδέχεται να μην εξεταστείτε και ποτέ.

 

Πατρινή περιγράφει τι της συνέβη: «Πήρα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» με ορθοπεδικό εξειδικευμένο. Μου είπαν ότι υπήρχε ένα ραντεβού στις 30 Οκτωβρίου, δηλαδή 6 μήνες και 6 μέρες μετά»!

 

Και ξέρετε ποιο είναι το θέμα; Οτι αν εκείνη την ημέρα κάτι συμβεί ή υπάρχει απεργία κ.λπ., τότε το ραντεβού θα αναβληθεί για την ανοιξη του 2024 και πάει λέγοντας!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός είναι ο πρόεδρος του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί, ο οποίος μαζί με άλλους αξιωματούχους επέβαινε σε ελικόπτερο το οποίο και συνετρίβη. Ιρανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως ο 63χρ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με τραύματα στο πρόσωπο και στα χέρια ενας 16χρονος, ο οποίος όπως κατήγγειλαν οι γονείς του ξυλοκοπήθηκε από 15χρονο στην περιοχή της πλατείας Ψυχιατρεί . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν είναι η πρώτη φορά που γυναίκα δεν προλαβαίνει να περάσει το κατώφλι του Νοσοκομείου και γεννά! Στο Νοσοκομείο Κορίνθου, νεαρή κοπέλα γέννησε στο προαύλιο! Σύμφωνα με πληροφορ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κτηνωδία στα Πετράλωνα. Αλβανός ιδιοκτήτης διαμερίσματος επιτέθηκε να βιάσει Ελληνίδα καθαρίστρια που ειχε προσλάβει για να τακτοποιήσει τον χώρο του και όταν η δύστυχη γυναίκα αντ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημοτικούς δρόμους. Η
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

: Ο Βαγγέλης Καραχάλιος και η παράταξη Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών αναδείχθηκαν μεγάλη νικητές στις εκλογές του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράταξη του νυν προέδρου Βαγγέλη Καρα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ὁ μακαριστός Μητροπολίτης πρ. Πατρῶν Νικόδημος Βαλληνδρᾶς, ἒφερε τό ὂνομα τοῦ Κηδευτοῦ τοῦ Σωτῆρος ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ Νικοδήμου, τοῦ κρυφοῦ μαθητοῦ τοῦ Κυρίου καί Μυροφόρου. •Τήν παραμονή τῆς ἑορτῆς
Image
Image

Search