ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Βελιγράδι: Επίθεση με τόξο έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ

Τρομοκρατική ενέργεια χαρακτηρίζει ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς την επίθεση κατά του αστυνομικού φρουρού μπροστά από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Βελιγράδι.

«Υπάρχουν ενδείξεις που μαρτυρούν ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται το κίνημα των μουσουλμάνων Οαχαβιτών» δήλωσε ο Ντάτσιτς κατά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο τραυματίας αστυνομικός. Ανέφερε επίσης ότι οι αρχές προχώρησαν και στην σύλληψη ενός ύποπτου ατόμου που βρισκόταν κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ την στιγμή της επίθεσης.

Το χρονικό της επίθεσης

Σήμερα το πρωί δέχθηκε επίθεση με τόξο αστυνομικός που εκτελούσε υπηρεσία φύλαξης της πρεσβείας του Ισραήλ στο Βελιγράδι.

Το βέλος που εκτόξευσε άτομο αγνώστου - μέχρι στιγμής - ταυτότητας πέτυχε στον τράχηλο τον αστυνομικό ο οποίος αντέδρασε πυροβολώντας και τραυματίζοντας θανάσιμα τον δράστη της επίθεσης.

Ο τραυματίας αστυνομικός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να του αφαιρεθεί το βέλος από τον τράχηλο και νοσηλεύεται στην εντατική.

 
 

Πηγή:  ΑΠΕ - ΜΠΕ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πώς συνδυάζεται η ανάπτυξη της οικονομίας, με το γεγονός ότι η χώρα μας έχει το χαμηλότερο μέσο ωρομίσθιο στην Ευρώπη σε όρους αγοραστικής δύναμης; Πώς γίνεται να μειώνεται το χρέο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγός έχασε τον έλεγχο και κατέληξε με το αυτοκίνητο στην σιδηροδρομική γραμμή. Το συμβάν συνέβη στην περιοχή της Αγυιάς, κάτω από το Στάδιο της Παναχαϊκής το απόγευμα της Τετάρτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στη Ζάκυνθο, δίνει ο ιερέας της εκκλησίας όπου έγινε το πανηγύρι το βράδυ της Κυριακής. Η φωτιά στο νησί ξέσπασε την ώρα που βρισκόταν σε ε . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Καλύβια Χαλκίδας στην Εύβοια από κεραυνό σε δασική περιοχή το απόγευμα της Τετάρτης (03/07/2024). Στη φωτιά στην Εύβοια που ξέσπασε από κεραυνό επιχειρο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγός έχασε τον έλεγχο και κατέληξε με το αυτοκίνητο στην σιδηροδρομική γραμμή. Το συμβάν συνέβη στην περιοχή της Αγυιάς, κάτω από το Στάδιο της Παναχαϊκής το απόγευμα της Τετάρτης και ευτυχώς ο οδη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στη Ζάκυνθο, δίνει ο ιερέας της εκκλησίας όπου έγινε το πανηγύρι το βράδυ της Κυριακής. Η φωτιά στο νησί ξέσπασε την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το πανηγύρι τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Πατρών, αναφέρονται τα εξής:Με θυμό και αγανάκτηση ενημερώνουμεγια άλλη μια φορά την κοινότητα ότι οιεργαζόμενοι για πολλά χρόνια στ
Image
Image

Search