ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Ερντογάν: Αναβάλλει την επίσκεψη στις ΗΠΑ και τη συνάντηση με τον Μπάιντεν

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναβάλλει το προγραμματισμένο για τις 9 Μαΐου ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.

Τα περί αναβολής του ταξιδιού Ερντογάν στις ΗΠΑ ανέφερε αξιωματούχος που είναι γνώστης του θέματος.

Την είδηση μεταδίδει ο δημοσιογράφος Ρατζίπ Σοϊλού.

Σύμφωνα με τον Σοϊλού, το ταξίδι θα καθυστερήσει «λόγω αλλαγής του προγράμματος του Ερντογάν».

Υπενθυμίζεται πως ενώ η επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ είχε ανακοινωθεί από την Άγκυρα, δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση από τον Λευκό Οίκο, με τον εκπρόσωπό του ο εκπρόσωπος του Τζον Κίρμπι να δηλώνει ότι στο πρόγραμμα του Αμερικανού προέδρου δεν υπάρχει επίσκεψη με τον Ερντογάν.

Μόλις σήμερα 26/4/2024 το πρωί, το πρακτορείο Bloomberg μετέδιδε πως το ταξίδι οριστικοποιήθηκε και θα γίνει στις 9 Μαΐου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με το... αριστερό μπήκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο διπλό του τουρνουά της κατηγορίας Masters 1000 που διεξάγεται στη Ρώμη. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και ο Ολλανδός παρτενέρ του, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, την Τρίτη 14 Μαΐου 2024, ώρα 09:00, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση: 1) Τεχνικών Προδιαγραφών της αριθ. 2/2024 μελέτης, 2) Πρ . . .
LIFE STYLE

Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί από την συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι κατά την συνέντευξη Τύπου που έγινε μετά τον Β ημιτελικό της Eurovision όπου είτε χασμουριόταν, είτε έκανε ότι κο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με το προφίλ του 32χρονου Αλβανού που εκτελέστηκε μαφιόζικα το βράδυ της Πέμπτης (9/5) στην περιοχή του Βύρωνα τη στιγμή που βρισκόταν μέσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, την Τρίτη 14 Μαΐου 2024, ώρα 09:00, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση: 1) Τεχνικών Προδιαγραφών της αριθ. 2/2024 μελέτης, 2) Προσφυγή στην διαδικασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει ημερίδα για την αποτίμηση του 1ου κύκλου Επιχειρηματικών Ανακαλύψεων, αλλά και την Προδημοσίευση Πρόσκλησης της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) της Δυτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέος σεισμός 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα στις 15.56 ανοιχτά της Κεφαλονιάς. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 6 χιλιόμετρ
Image
Image

Search