ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οκτώ συλλήψεις σε νοσοκομείο της Αθήνας - Εργαζονταν παράνομα ως αποκλειστικές

Συνελήφθησαν μετά από έλεγχο της αστυνομίας, 8 γυναίκες, που εργάζονταν παράνομα ως αποκλειστικές σε νοσοκομείο του κέντρου της Αθήνας.

Μετά από στοχευμένους ελέγχους, που έγιναν από το Τμήμα Αλλοδαπών Αθηνών, το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, σε νοσοκομείο του κέντρου της Αθήνας, διαπιστώθηκε ότι αλλοδαπές γυναίκες, εργάζονταν ως αποκλειστικές νοσοκόμες, χωρίς να διαθέτουν το προβλεπόμενο πτυχίο, άδεια άσκησης επαγγέλματος της αρμόδιας Αρχής, και δεν ήταν εγγεγραμμένες στο μητρώο αποκλειστικών νοσοκόμων του νοσοκομείου. Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σημειώνεται ότι η άσκηση του επαγγέλματος της αποκλειστικής νοσοκόμας, χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις, έχει σαν αποτέλεσμα τη στέρηση εσόδων από το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς δεν εκδίδονται οι απαιτούμενες αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, ενώ επιπρόσθετα δεν καταβάλλονται οι προβλεπόμενες από τον νόμο ασφαλιστικές εισφορές.

Πηγή: dnews.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με τον Ντιόγκο Κόστα να σώζει την Πορτογαλία στο 115' και να πιάνει στη συνέχεια τρία πέναλτι στη διαδικασία η ομάδα του Ρονάλντο κέρδισε με 3-0 στα πέναλτι και πέρασε στους 8 του . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τους «κεραυνούς» του Αντώνη Σαμαρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη στο Πολεμικό Μουσείο, στο βήμα ανέβηκε ο Κώσ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σκληρή κριτική κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη άσκησε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη του ομιλία μετά τις ευρωεκλογές, διερωτώμενος εάν ο πρωθυπουργός άκουσε την ψήφο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακή ήταν τη Δευτέρα, αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου, για την απομάκρυνση Ρομά που έχουν μετατρέψει πλατεία σε άτυπο καταυλισμό. Σύμφωνα με πληροφορίεςοι αστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακή ήταν τη Δευτέρα, αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου, για την απομάκρυνση Ρομά που έχουν μετατρέψει πλατεία σε άτυπο καταυλισμό. Σύμφωνα με πληροφορίεςοι αστυνομικοί πέρασαν χει
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από τη ζωή στα 55 του χρόνια, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ένας ακόμα άνθρωπος του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αθλητής του Αθλητικού Σωματείου ΑΟΠ (Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών) και του Αθλητικού Σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2024 θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου έως και  το Σάββατο, 31 Αυγούστου.  Υπενθυμίζεται ότι, κατά τη διενέργεια των εκπτώ
Image
Image

Search