ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστός ο Εθνικός Κήπος και απαγόρευση κυκλοφορίας στον Λυκαβηττό λόγω κινδύνου πυρκαγιάς εξαιτίας των καιρικών συνθηκών

Σε έκτακτα μέτρα προχώρησε ο Δήμος Αθηναίων, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν.

Η δημοτική Αρχή εφαρμόζοντας τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται σε καταστάσεις συναγερμού, όπως αυτή σήμερα στην Αττική, ανακοίνωσε ότι:

Ο Εθνικός Κήπος και το πάρκο του 'Αλσους Χωροφυλακής έκλεισαν για λόγους ασφαλείας, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων και θα παραμείνουν κλειστά έως το πέρας του ωραρίου λειτουργίας τους. Επίσης, έχει τεθεί σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας στον Λυκαβηττό, με περιπολίες και ετοιμότητα από συνεργεία του δήμου.

Ακόμη, ο δήμος έχει αναπτύξει περιπολίες από ομάδες προσωπικού του σε 24ωρη βάση σε όλους τους μεγάλους χώρους πρασίνου (Φιλοπάππου, Λυκαβηττό, Τουρκοβούνια, Ιλίσια κ.α.). Υδροφόρες βρίσκονται σε ετοιμότητα, ώστε να βοηθήσουν το έργο της Πυροσβεστικής σε περίπτωση ανάγκης. Η Δημοτική Αστυνομία έχει τεθεί σε επιφυλακή και drones ελέγχουν μεγάλους χώρους.

Από τον Δήμο Αθηναίων έγινε έκκληση προς τους πολίτες και τους φορείς να είναι πολύ προσεκτικοί και σε περίπτωση οποιουδήποτε κινδύνου αντιληφθούν να επικοινωνούν με το 1595 ή το 2105287800, τα οποία είναι σε 24ωρη λειτουργία.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνες τόσο για το αρχικό αυτοκίνητο που παρέσυρε τη 17χρονη στη  λεωφόρο Αθηνών, όσο και για όσους πέρασαν και δεν σταμάτησαν διεξάγει η αστυνομία, με αποτέλεσμα η κοπέλα να μείν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Πολιτική Προστασία και η Πυροσβεστική, καθώς και σήμερα Κυριακή (30.06.2024) θα είναι δύσκολες οι συνθήκες με τον κίνδυνο πυρκαγιάς να παραμένει . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ανέμελες στιγμές σε ένα πανηγύρι στην Κέρκυρα παραλίγο να καταλήξουν σε τραγωδία για ένα 7χρονο κορίτσι που άγγιξε κατά λάθος τα κάγκελα στον περίβολο της εκκλησίας που γινόταν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου μίας γυναίκας, 38 ετών, στο Κερατσίνι. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά περιμένουν το αποτέλεσμα της νεκροτομής, η οποία θα δείξει εάν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην υψηλή ζώνη κινδύνου για πυρκαγιά για σήμερα Κυριακή η Αχαΐα. Σύμφωνα με το χάρτη στην επικίδυνη ζώνη βρίσκεται τόσο η Ηλεία οσο και η Αιτωλοακαρνανία.   Εξαιτίας της υψηλής επικινδυνότητας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ένας πρωτοπόρος του εθελοντικού κινήματος της περιοχής μας και ιδιαίτερα του τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος, ο επικεφαλής της γειτονικής μας Εθελοντικής Ομάδας "Η
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Mια ολοκληρωμένη μελέτη για την διάσωση του περίφημου «ναυαγίου» στη Ζάκυνθο παρουσίασε χθες ομάδα εργασίας του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου με επικεφαλής τον καθηγητή Δημήτρη Καλιαμπάκο. Στην εκδή
Image
Image

Search