ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καστοριά: Νεκρή 87χρονη από ηλεκτροπληξία

Νεκρή βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιουνίου 2024 μια 87χρονη γυναίκα στην αυλή του σπιτιού της, λίγο έξω από το Μαυροχώρι Καστοριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ditikostipos.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα έχασε την ζωή της από ηλεκτροπληξία, όταν μπλέχτηκε στο χορτοκοπτικό μηχάνημα (που χρησιμοποιούσε για να κουρέψει τα χόρτα στην αυλή του σπιτιού της) το καλώδιο που το τροφοδοτούσε με ρεύμα, με αποτέλεσμα η 87χρονη να έρθει σε επαφή με το γυμνό καλώδιο και να βρει τραγικό θάνατο.

Την θανούσα βρήκε ο ηλικιωμένος σύζυγος της να κείτεται νεκρή στην αυλή του σπιτιού της, ο οποίος σε κατάσταση σοκ κάλεσε την κόρη του, που ζει στην Πτολεμαΐδα, η οποία στην συνέχεια ενημέρωσε το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καστοριάς για να παραλάβει τη σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία και θα οδηγηθεί για νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διερευνηθούν οι ακριβείς αιτίες του θανάτου της.

Eπί τόπου επίσης βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της Γενικής Αστυνομικής διεύθυνσης Καστοριάς.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Yπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα στις 11:00 πμ το Υπουργικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Γραφείου του π . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πρέπει να μετατρέψουμε το κακό αποτέλεσμα σε εφαλτήριο μιας νέας αρχής» είπε ο Αλέξης Χαρίτσης κατά την εναρκτήρια ομιλία του στη συνεδρίαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού της Νέα . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Πάτρα και ο ξυλοδαρμός του 15χρονου στο επίκεντρο της ανάρτησης του Στέφανου Κασσελάκη. «Οι ηθικοί αυτουργοί είναι οι φορείς της Ακροδεξιάς ρητορικής. Εμείς θα σταθούμε δίπλα σε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Υψηλός είναι και σήμερα Δευτέρα, 1η Ιουλίου ο κινδυνος εκδήλωση πυρκαγιάς στη Δυτ. Ελλάδα.   Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Υψηλός είναι και σήμερα Δευτέρα, 1η Ιουλίου ο κινδυνος εκδήλωση πυρκαγιάς στη Δυτ. Ελλάδα.   Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία, βρίσκοντ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι η επιλογή κατάθεσης Ηλεκτρονικού Αιτήματος Σύνδεσης Αποχέτευσης, είναι πλέον εφικτή και σε λειτουργία από τις 10 Ιουνίου. Η παραπάνω εφαρμογή εντάχθηκε στα πλαίσια της
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών  Π.Ε. Πάτρας (πρώην Σύλλογος Δασκάλων-Νηπιαγωγών Πάτρας) στις 28-6-2024 συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ., που  προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της
Image
Image

Search