ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιμένι: Θαλάσσια χελώνα επιτέθηκε σε λουόμενη

Η γυναίκα πανικοβλήθηκε κι άρχισε να καλεί σε βοήθεια ενώ η χελώνα την τραβούσε στο βυθό.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα ανέφερε πως ενώ βρισκόταν μέσα στο νερό, σε κοντινή απόσταση από την ακτή, δέχθηκε από πίσω το δάγκωμα του ζώου, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί και να αρχίσει να καλεί σε βοήθεια.

Τρεις άνδρες άκουσαν τις φωνές της στην ακτή και άμεσα έσπευσαν να την απελευθερώσουν από το στόμα της χελώνας, που την τραβούσε στον βυθό.

Πινακίδα ενημερώνει τους λουόμενους στην συγκεκριμένη παραλία για την ύπαρξη χελωνών, αλλά οι περισσότεροι θεωρούν ότι δεν πρέπει να ενοχλούν τα ζώα και όχι ότι κινδυνεύουν από αυτά.

Στο κέντρο υγείας ενημερώθηκε ότι από το 2019 σημειώθηκαν περισσότερα από 200 περιστατικά επιθέσεων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη είναι η φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Κατσιμίδι της Πάρνηθας ενώ για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Οι ισχυροί άνεμο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευκρινιστική εγκύκλιο εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), σύμφωνα με την οποία αποσαφηνίζονται οι περιπτώσεις που ο ΦΠΑ στον καφέ από 1η Ιουλίου 2024 θα παραμείνει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Το μεγάλο ταξίδι της Ραλλού» στην Κάτω Αχαΐα στον Πολυχώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Οι μικροί και οι μεγάλοι θ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πριν από 10 χρόνια η 31χρονη χάλκινη ολυμπιονίκης με την Εθνική ανσάμπλ στο Σίδνεϊ και παγκόσμια πρωταθλήτρια στην Οσάκα, Άννα Πολλάτου, χάνει τη ζωή της σε τροχαίο. Η είδηση προκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Το μεγάλο ταξίδι της Ραλλού» στην Κάτω Αχαΐα στον Πολυχώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Οι μικροί και οι μεγάλοι θεατές της παιδικής π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε κλίµα συγκίνησης κηδεύτηκε χθες η Κατίνα Χριστοπούλου,σύζυγος του αείµνηστου Νίκου Χριστόπουλου, ιδιοκτήτη τουθρυλικού νυχτερινού κέντρου της Πάτρας «Ελιζέ», η οποία έφυγεαπό τη ζωή σε ηλικία 75 ετ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

'Εφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών, ένας από τους πιο γνωστούς και άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς της Πάτρας, ο Μαθηματικός Στέλιος Ζαμπέτης. Ο εκλιπών αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλ
Image
Image

Search