ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χτυπήθηκε από τράγο και πέθανε μία εβδομάδα μετά - Η σπάνια λοίμωξη που της στοίχισε τη ζωή

Μία ολόκληρη εβδομάδα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η άτυχη 80χρονη που τραυματίστηκε όταν χτυπήθηκε από τράγο στη Λαμία.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ του lamianow.gr, η ηλικιωμένη δεν έφυγε από τα τραύματα αλλά από βαριά λοίμωξη που της προκάλεσε μικρόβιο πυώδους στρεπτόκοκκου από τον οποίο είχε μολυνθεί. Πρόκειται για σπάνια επιπλοκή από την οποία κατά τους γνωρίζοντες πριν έναν χρόνο είχε καταγραφεί ακόμη ένας θάνατος στην ίδια τοπική κοινότητα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από τον ιατρικό χώρο, η άτυχη γυναίκα έφτασε στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, αφού είχε προηγηθεί τριήμερη νοσηλεία της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Η κατάσταση της ήταν ήδη σοβαρή αφού έφερε μεγάλο χτύπημα από την μασχάλη και κάτω στα πλευρά με φλεγμονή, βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού και σηπτικό σοκ.

Η 80χρονη νοσηλεύονταν για μία εβδομάδα στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να δίνουν μάχη για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Τελικά η άτυχη ηλικιωμένη δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος και την θλίψη τους οικείους της αλλά και ολόκληρο το χωριό.

 

ΠΗΓΗ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ανείπωτη, καθώς μετά τον Σταύρο Χατζηλάμπρο, άφησε την τελευταία του πνοή και ο 31χρονος Χρήστος Σταυρόπουλος που αγωνίζεται στην ΑΕ Κρανούλας . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Ελλάδα σάρωσε στην κολύμβηση στο ευρωπαϊκό υγρού στίβου. Μονάχα μέσα στην Κυριακή (23/6) οι κολυμβητές μας χάρισαν πέντε μετάλλια στην χώρα μας. Κάπως έτσι, η Ελλάδα έφτασε τα 1 . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θέλει να φέρει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό τον συμπατριώτη του, Φακούντο Πελίστρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Φαμπιάν Μπερτολίνι. . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για πελατειακό μοντέλο και κομματοκρατία στη δημόσια διοίκηση, κατηγορεί με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την εξαγγελία για αναβάθμιση τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Μαχαιράς στην Αιτωλοακαρνανία. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών υψηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν στα ηπειρωτικά και την Κυριακή 23/06. Η υψηλότερη θερμοκρασία καταγρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην κατηγορία τρία για εκδήλωση φωτιάς βρίσκονται για σήμερα Κυρικά η Αχαΐα και η Ηλεία, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις των περιοχήν να είναι σε "κίτρινο συναγερμό¨, ώστε να παρέμβουν έγκαιρα όπου ειδ
Image
Image

Search