ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλίας Κασιδιάρης: Ομόφωνα αθώος για υποθέσεις ρητορικής μίσους και διάδοση fake news

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, με απόφαση δικαστηρίου και με σύμφωνη Εισαγγελική πρόταση, κρίθηκε χθες –από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας– ομόφωνα αθώος για τα αδικήματα της δημόσιας υποκίνησης σε πράξεις βίας και ρητορικής μίσους και τη διάδοση ψευδών ειδήσεων.

Το κατηγορητήριο αφορούσε ομιλίες του το 2021, και ειδικότερα τις φράσεις «συντριβή του πολιτικού κατεστημένου» και το «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης βρήκε νέους «Σπαρτιάτες»

Την ώρα που ο καταδικασθέντας υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, αναμένεται, όπως είχε ενημερώσει σχετικά η στήλη «Μαξιμιλιανός» του Reader, να έχει νέες δικαστικές «περιπέτειες» για την υπόθεση των Σπαρτιατών, αποφάσισε πως θα στηρίξει στις ευρωεκλογές 2024 τον Χαράλαμπο Γιώτη και το ακροδεξιό κόμμα «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Υπενθυμίζεται πως η στήλη «Μαξιμιλιανός» του Reader είχε παρουσιάσει εξαρχής ποιον θα στηρίξει ο νεοναζί υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, πράγμα που επιβεβαίωσε και ο ίδιος.

Όπως έγινε γνωστό, ο Χαράλαμπος Γιώτης είναι απόστρατος αξιωματικός πυροβολικού των Ενόπλων Δυνάμεων, και πιο συγκεκριμένα Αντισυνταγματάρχης Πυροβολικού.

Πηγή: reader.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανυπολόγιστες είναι οι ζημιές που προκάλεσε η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στη Δ.Ε. Τριταίας του Δήμου Ερυμάνθου το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Ιουνίου. Η φωτιά ξεκίνησε από το . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ                                22,23,24 Ιουνίου 2024 (Από 7 π.μ. Σαββάτου έως 7 π.μ. Τρίτης) Αγγειοχειρουργός:Λυμπερόπουλος ΛάμπροςΑθανασίου Διάκου 29, 1ος ό . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας λειτουργούν καθημερινά με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-6μμ), το Σάββατο με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-3μμ), κ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στη Σταμνά. Δυστυχώς, τραγική είναι η κατάληξη και για τον δεύτερο νεαρό που . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανυπολόγιστες είναι οι ζημιές που προκάλεσε η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στη Δ.Ε. Τριταίας του Δήμου Ερυμάνθου το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Ιουνίου. Η φωτιά ξεκίνησε από το Άνω Μαστραντώνη και
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μάχη για τη ζωή της δίνει νεαρή σερβιτόρα εργαζόμενη σε κατάστημα εστίασης στα Μαύρα Λιθάρια Κορινθίας στα όρια της Αχαΐας. Η νεαρή ήταν διερχόμενη από το δρόμο (παλαιά εθνική Πατρών Κορίνθου) καθώς σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας: Η Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας αποχαιρετά το Μαθηματικό, το Δάσκαλο, το συνάδελφο, το φίλο ΧΡΗ
Image
Image

Search