ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάμος: Προφυλακίστηκε η 49χρονη πατροκτόνος - «Δεν άντεχα την κακοποιητική συμπεριφορά του» είπε στην απολογία της

Προφυλακιστέα μετά την απολογία της κρίθηκε η 49χρονη η οποία ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα της μέσα στο σπίτι του στην πόλη της Σάμου το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (04.05.20204).

Η 49χρονη απολογήθηκε χθες  (08.05.2024) επί 40 λεπτά στην ανακρίτρια Σάμου με τη δράστιδα να ισχυρίζεται ότι προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη της καθώς δεν άντεχε, όπως ισχυρίστηκε, την κακοποιητική συμπεριφορά του 70χρονου πατέρα της επί σειρά ετών.

Η συνήγορος υπεράσπισης Βίβιαν Γαβρίλογλου, που ορίστηκε από το Δικαστήριο, ζήτησε η 49χρονη να παραμείνει ως τη δίκη σε κάποια δομή για άτομα με ψυχιατρικές διαταραχές.

Τελικά όπως αποφασίστηκε η 49χρονη θα κρατηθεί προσωρινά στο Αστυνομικό Τμήμα Σάμου, όπου θα παρακολουθείται, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι γίνεται ορθή λήψη της φαρμακευτικής αγωγής της. Στη συνέχεια, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο μεταφοράς της σε ψυχιατρική κλινική, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η δράστης σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star τα τελευταία 15 χρόνια, από τότε που είχε χωρίσει, έμενε το περισσότερο διάστημα με τον πατέρα της στο νησί.

Συγγενείς λένε ότι τον είχε χτυπήσει ξανά πριν λίγους μήνες. Η γυναίκα στο παρελθόν έχει νοσηλευθεί για ψυχιατρικούς λόγους.

Να σημειωθεί ότι η πατροκτονία έγινε το Μεγάλο Σάββατο, όταν, όπως η ίδια η 49χρονη ομολόγησε, με έναν κάβουρα χτύπησε τον πατέρα της στον κεφάλι και τον σκότωσε. Στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε την δολοφονία.

 

ΠΗΓΗ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός είναι ο πρόεδρος του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί, ο οποίος μαζί με άλλους αξιωματούχους επέβαινε σε ελικόπτερο το οποίο και συνετρίβη. Ιρανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως ο 63χρ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με τραύματα στο πρόσωπο και στα χέρια ενας 16χρονος, ο οποίος όπως κατήγγειλαν οι γονείς του ξυλοκοπήθηκε από 15χρονο στην περιοχή της πλατείας Ψυχιατρεί . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν είναι η πρώτη φορά που γυναίκα δεν προλαβαίνει να περάσει το κατώφλι του Νοσοκομείου και γεννά! Στο Νοσοκομείο Κορίνθου, νεαρή κοπέλα γέννησε στο προαύλιο! Σύμφωνα με πληροφορ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κτηνωδία στα Πετράλωνα. Αλβανός ιδιοκτήτης διαμερίσματος επιτέθηκε να βιάσει Ελληνίδα καθαρίστρια που ειχε προσλάβει για να τακτοποιήσει τον χώρο του και όταν η δύστυχη γυναίκα αντ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημοτικούς δρόμους. Η
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

: Ο Βαγγέλης Καραχάλιος και η παράταξη Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών αναδείχθηκαν μεγάλη νικητές στις εκλογές του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράταξη του νυν προέδρου Βαγγέλη Καρα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ὁ μακαριστός Μητροπολίτης πρ. Πατρῶν Νικόδημος Βαλληνδρᾶς, ἒφερε τό ὂνομα τοῦ Κηδευτοῦ τοῦ Σωτῆρος ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ Νικοδήμου, τοῦ κρυφοῦ μαθητοῦ τοῦ Κυρίου καί Μυροφόρου. •Τήν παραμονή τῆς ἑορτῆς
Image
Image

Search