ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Διάσπαρτες εστίες στην πυρκαγιά στο Γεράκι

Συνεχίζεται η επιχείρηση της Π.Υ Ηρακλείου για την κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (1/7) στην περιοχή Γεράκι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Στο σημείο που στήθηκε ολονύχτια επιχείρηση παραμένει το σύνολο των δυνάμεων που βρέθηκαν άμεσα στην περιοχή, ενώ εξακολουθούν να πραγματοποιούν κατά διαστήματα ρίψεις νερού, δύο εναέρια μέσα.

Στην περιοχή σύμφωνα με την πυροσβεστική υπάρχουν διάσπαρτες εστίες, ωστόσο μέχρι και αυτή την ώρα το σημείο που έχει στηθεί η επιχείρηση, καίγεται χορτολιβαδική και δασική έκταση και δεν είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Το έργο των πυροσβεστών και των πεζοπόρων τμημάτων που βρίσκονται στο σημείο, ενισχύουν τεχνικά μέσα της Περιφέρειας Κρήτης, αλλά και του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Follow Us

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

OXYGEN FM

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο Πλατάνι έξω από την Πάτρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προκλήθηκε συμπλοκή μεταξύ ρομά και έχουν ειδοποιηθεί αστυνομία και ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με νεό . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Mια γυναίκα ξεψύχησε σε πισίνα μπροστά στα δύο μικρά παιδιά της στη Θεσσαλονίκη, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Την ώρα που ο 44χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη (11.7.2024) μετά από το ένταλμα σύλληψης που ε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο 44χρονος που είχε προσαχθεί για την δολοφονία του τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό. Στοιχείο – κλειδί που οδήγησε τους αστυνομικούς στην αποκάλυψη της ταυτότητας του ήτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο Πλατάνι έξω από την Πάτρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προκλήθηκε συμπλοκή μεταξύ ρομά και έχουν ειδοποιηθεί αστυνομία και ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου, σε ηλικία 80 ετών, του γνωστού πατρινού Μάκη Γιαννακόπουλου, βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος. Ο εκλιπών τη δεκαετία του ’90 άνοιξε το πρώτο κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έκκληση από το νοσοκομείο Λευκάδας σε επαγγελματίες του τουρισμού ώστε να βρεθεί που διαμένει η ασθενής που βρέθηκε χθες αναίσθητη στην παραλία των Εγκρεμνών. Η γυναίκα είναι περίπου 50 με 55 ετών εί
Image
Image

Search