ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τανάγρα: Εγκατάλειψη Μιράζ 2000-5 - Σώος ο πιλότος

Σε έγκαιρη και επιτυχή εγκατάλειψη πολεμικού αεροσκάφους M2000-5 προχώρησε πιλότος στην 114 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

«​Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 και περί ώρα 13:46, κατά τη διάρκεια της τροχοδρόμησης, μετά την προσγείωση από εκπαιδευτική πτήση, ο ιπτάμενος εγκατέλειψε επιτυχώς το αεροσκάφος M2000-5 στην 114 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.

Ο Ιπτάμενος του αεροσκάφους μεταφέρεται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, για προληπτικούς λόγους».

 

ΠΗΓΗ

Follow Us

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

OXYGEN FM

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Περισσότερες από 30 πυρκαγιές ξέσπασαν σε ένα μόλις 24ωρο, με τους μετεωρολόγους και τις Αρχές να προειδοποιούν πως ο καύσωνας, η ξηρασία και οι ισχυροί άνεμοι που θα επικρατήσου . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με την Γαλλία (9/7), ο Άλβαρο Μοράτα προκάλεσε σύγχυση με τις δηλώσεις του περί πιθανής απόσυρσής του από από την Εθνική ομάδα λόγω της έλλειψης . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Γαλλία έχει σημειώσει μόλις τρία τέρματα στο Euro 2024, δύο αυτογκόλ κι ένα πέναλτι με τον Εμπαπέ. Παρόλα αυτά, έχει φτάσει στα ημιτελικά και την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Ισπαν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η USA Basketball είχε αποφασίσει από το 2022 ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 θα έστελνε την αφρόκρεμα του NBA στο Παρίσι. Πριν από περίπου τρεις μήνες το απέδειξε αυτό, όταν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, παρευρέθηκε στα σεμινάρια εκπαίδευσης των υπαλλήλων της Π.Ε. Αχαΐας σε θέματα πρώτων βοηθειών, με χρήση απινιδωτή, που διοργανώθηκαν με πρωτοβουλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκαλεί στην Πάτρα η είδηση του θανάτου της Βάσως Οικονόμου. Ήταν σύζυγος του Δημήτρη Καλούδα. Η κηδεία της θα γίνει Τρίτη στις 11:00, στον Άγιο Διονύσιο.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την ενίσχυση του γαστρονομικού τουρισμού είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, μι
Image
Image

Search