ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο με έμφραγμα o Αλέκος Φλαμπουράρης

Σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, νοσηλεύεται μετά από έμφραγμα ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Φλαμπουράρης.

Ο κ. Φλαμπουράρης εισήχθη στο νοσοκομείο εσπευσμένα τα ξημερώματα Κυριακής.

Σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ομαλά.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης των Περιφερειακών Ενοτήτων Λευκάδας, Πρέβεζας και Άρτας πααρέστη το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Το έργο, το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση των εργαζομένων του θεραπευτικού κέντρου "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", αναφέρονται τα εξής: Οι εργαζόμενοι του Θ.Π.Κ. "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", μετά τις τετράωρες στάσεις εργασίας που πραγματοποί . . .
LIFE STYLE

Αυλαία μετά από τρία χρόνια «έριξε» η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη», την Παρασκευή 5 Ιουλίου. Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, ευχαρίστησε το κανάλι και το . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Βρετανός τουρίστας μετά το ατύχημα τράπηκε σε φυγή αφήνοντας την τραυματισμένη σύντροφό του στο δρόμο. Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/7) στην Κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση των εργαζομένων του θεραπευτικού κέντρου "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", αναφέρονται τα εξής: Οι εργαζόμενοι του Θ.Π.Κ. "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", μετά τις τετράωρες στάσεις εργασίας που πραγματοποίησαν την περίοδο 11/
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία γυναίκα περίπου 70 χρονών εντοπίστηκε να επιπλέει νεκρή στην θαλάσσια περιοχή του Μονοδενδρίου. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμεναρχείου Πατρών και μονάδα του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα διεκομίσθη στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) την Τετάρτη 3 Ιουλίου ήταν αυτό της ανακύκλωσ
Image
Image

Search