ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ποιοι θα πληρωθούν από 1 έως 5 Ιουλίου - Οι δικαιούχοι και τα ποσά

Κατά την περίοδο 1 έως 5 Ιουλίου, θα πληρωθούν 89.821.690 ευρώ σε 87.375 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Αναλυτικά οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ

Ειδικότερα από τον e-ΕΦΚΑ:

Από 1 έως 5 Ιουλίου θα καταβληθούν 29.800.000 ευρώ σε 1150 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ.
Στις 3 Ιουλίου θα καταβληθούν 321.000 ευρώ σε 438 δικαιούχους για παροχές του τ. ΤΑΥΤΕΚΩ.
Στις 4 Ιουλίου θα καταβληθούν 12.700.690 ευρώ σε 28.737 δικαιούχους για παροχές σε χρήμα (επιδόματα μητρότητας, κυοφορίας, ασθενείας, ατυχήματος, έξοδα κηδείας).

Από την ΔΥΠΑ θα γίνουν οι εξής καταβολές:

20 εκατ. ευρώ σε 33.000 δικαιούχους για καταβολή επιδομάτων ανεργίας και λοιπών επιδομάτων.
4 εκατ. ευρώ σε 6.000 μητέρες για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας.
19 εκατ. ευρώ σε 18.000 δικαιούχους στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων απασχόλησης.
4 εκατ. ευρώ σε 50 δικαιούχους του προγράμματος «Σπίτι μου».

newsbomb.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πραγματοποιείται το Σάββατο 6 Ιουλίου, στον Αύλειο χώρο τουΘεάτρου ROYAL, στις 9.30 το βράδυ, η συναυλία του ΩΔΕΙΟΥ της«ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό βάρδο- δημιουργό,ΒΑ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία EUNICoastΤο Πανεπιστήμιο Πατρών μετά από προσπάθεια ετών και μέσα από ανταγωνιστική διαδικασία συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μετανιωμένος για την άγρια δολοφονία που κατηγορείται ότι διέπραξε στην Αγία Τριάδα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, το προηγούμενο καλοκαίρι, εμφανίστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Λίγες ώρες έχουν περιθώριο όσοι κι όσες θέλουν να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά για το επίδομα Παιδιού στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21, που κλείνει σήμερα 5 Ιουλίου 2024 μετά τις 3 τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία EUNICoastΤο Πανεπιστήμιο Πατρών μετά από προσπάθεια ετών και μέσα από ανταγωνιστική διαδικασία συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία EUNICoast, ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερα αδέλφια από το Αίγιο κατέληξαν στις Αστυνομικές υπηρεσίες και αναμένεται να οδηγηθούν και στις δικαστικές αίθουσες για καταγγελόμενη ενδοοικογενειακή Βία που φέρεται να άσκησε ο ένας, προς τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη άνδρας για διακεκριμένες κλοπές σε Ιερούς Νάους, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή Εξιχνιάσθηκαν οκτώ κλοπές σε Ιερούς Ναούς στην Αιτωλοακαρνανία, στην Πρέβεζα και στην Ευρυτανία 
Image
Image

Search