ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κερατέα: Σε 52 απεγκλωβισμούς έχει προχωρήσει η Αστυνομία λόγω της φωτιάς

Πενήντα δύο απεγκλωβισμούς ατόμων έχουν πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι αστυνομικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή της Κερατέας όπου μαίνεται η φωτιά, ενώ παράλληλα έχουν προχωρήσει σε δεκάδες εκκενώσεις σπιτιών.

Ειδικότερα, στην περιοχή της Κερατέας επιχειρούν: 6 ομάδες της ΟΠΚΕ, 8 Ομάδες Δίας, 5 περιπολικά της τροχαίας, 2 περιπολικά της ασφαλείας, 6 περιπολικά της Αμεσης Δράσης και 3 περιπολικά γειτονικών Αστυνομικών Τμημάτων.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ, αναφέρονται τα εξής: Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας ακολουθώντας πιστά τις κατευθύνσεις του Υπουργείου Παιδείας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

To Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα το Εργαστήριο Βιογραφικής Μάθησηςκαι Μετασχηματιστικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο και της τελικής συνάντησης τουέργου Erasm . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η «καστροπολιτεία» της Αχαΐα Κλάους θα μετατραπεί το βράδυ τηςΠαρασκευής 5 Ιουλίου σε σημείο αναφοράς για να απολαύσει το κοινότης Πάτρας ένας μοναδικό μουσικό ταξίδι.«Ηθικοί και φ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε σήμερα από τη ζωή ο γνωστός πατρινός επιχειρηματίας Νίκος Κριμπάς. Αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας που είχαν επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες. Άφη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ, αναφέρονται τα εξής: Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας ακολουθώντας πιστά τις κατευθύνσεις του Υπουργείου Παιδείας, βάζει σε εφαρμογή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

To Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα το Εργαστήριο Βιογραφικής Μάθησηςκαι Μετασχηματιστικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο και της τελικής συνάντησης τουέργου Erasmus+ με τίτλο TALE –«
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε σήμερα από τη ζωή ο γνωστός πατρινός επιχειρηματίας Νίκος Κριμπάς. Αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας που είχαν επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες. Άφησε την τελευταία του
Image
Image

Search