ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή 13χρονη από κεραυνό - Τραυματίστηκε η μητέρα της

Ένα τραγικό γεγονός συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6/24) στην παραλία του Ποσειδίου, στη Χαλκιδική όπου ο κεραυνός σκότωσε ένα 13χρονο κορίτσι.

Ο κεραυνός χτύπησε το κορίτσι την ώρα που έβγαινε από τη θάλασσα μαζί με τους γονείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κεραυνός τραυμάτισε την 13χρονη αλλά και την μητέρα της. Η μητέρα τραυματίστηκε ελαφρά. Δυστυχώς το κορίτσι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη ζωή του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του Alpha και θα αναφερθεί στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και στην κεντροαριστερά. . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μίλησε στο LIVE NEWS για την εκλογική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ και για τους υποψήφιους. Ο κύβος ερρίφθη, με το ΠΑΣΟΚ να οδεύει ολοταχώς για εσ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Στέλιος Γκαρίπης, δικηγόρος, μίλησε για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου σήμερα το πρωί στο Νέο Ψυχικό. Οι σφαίρες «έπεφταν» βροχή το πρωί μέσα σε κατοικημένη περιο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο σπίτι της μητέρας του βρίσκεται ο 15χρονος μετά το εξιτήριο που έλαβε από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο. «Είναι ακόμα σε σοκ αλλά πλέον είναι ασφαλής» λέει στο η μητέρα του ανήλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε η βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου. Σε ανακοίνωσή της αναφέρεται: "Στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση για τη νέα νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης, που
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη βίαιο επεισόδιο διαδραματίστηκε, αυτή τη φορά στο χωριό Μυρτιά του Πύργου, με πρωταγωνίστρια μία νεαρή γυναίκα, η οποία -όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, δέχθηκε επίθεση από τον άνδρα με τον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην καλοκαιρινή γιορτή του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου «Μέριμνα», η οποία πραγματοποιήθηκε στον καταπράσινο κήπο του ιδρύματος, παρευρέθηκε την Δευτέρα  01 Ιουλίου 2024, η Αντιπεριφερειάρχης Κο
Image
Image

Search