ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Θέμα ημερών η νέα πρόσκληση για τα vouchers

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται η πρόσκληση για τα vouchers για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης για την περίοδο 2024 – 2025, σύμφωνα με όσα δήλωσε η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη στο Open.

«Δεν αλλάζουμε τίποτα από το προηγούμενο πρόγραμμα», σημείωσε η Σοφία Ζαχαράκη. «Όλες οι έγκυρες αιτήσεις που αφορούν τους βρεφονηπιακούς σταθμούς θα γίνουν δεκτές», συμπλήρωσε.

Ο προϋπολογισμός φέτος θα είναι αυξημένος κατά 25 εκατ. ευρώ, τόνισε η κ. Ζαχαράκη και θα αφορά 53.000 οικογένειες. Στα 360 εκατ. ευρώ ανέρχεται σε ετήσια βάση το κονδύλι για το πρόγραμμα αυτό.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αντιμέτωπη με ένα ενδεχόμενο που μέχρι πριν από λίγο καιρό έμοιαζε αδιανόητο, βρίσκεται η Γαλλία που το βράδυ της Κυριακής βρήκε τη Μαρίν Λεπέν στην πρώτη θέση των προτιμήσεων τω . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Ισπανία εξασφάλισε το "εισιτήριο" για τα προημιτελικά του Euro 2024. Η ρόχα τα είδε στην αρχή λίγο δύσκολα, με την Γεωργία να προηγείται, ωστόσο έκανε την ανατροπή, επικράτησε 4- . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προφανώς και θα συμφωνήσω με την πλειοψηφία των σχολίων που κάνουν την εμφάνισή τους, λίγα λεπτά μετά την πρόκριση της Αγγλίας επί της Σλοβακίας με 2-1, στην παράταση. Δίχως διάθε . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών του Euro 2024 είναι γεγονός. Η Αγγλία ζορίστηκε, αλλά στην παράταση έκανε την ανατροπή επικρατώντας 2-1 της Σλοβακίας. Οι Άγγλοι θα αντιμετωπίσου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κάθε χρόνο, η εορτή των Αγίων Πάντων, αφιερώνεται από την ΕλληνικήΑστυνομία ως Ημέρα Τιμής στους αποστράτους της. Για το σκοπό αυτό,τελέστηκαν σήμερα (30-6-2024), δοξολογίες σε Ιερούς Ναούς, στις έδρε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία. Σε  διαμέρισμα του 1ου ορόφου, σε πολυκατοικία επί της οδού Σατωβριάνδου στην Πάτρα εντοπίστηκε το πτώμα ενός ανθρώπου. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της αστυνομίας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην υψηλή ζώνη κινδύνου για πυρκαγιά για σήμερα Κυριακή η Αχαΐα. Σύμφωνα με το χάρτη στην επικίδυνη ζώνη βρίσκεται τόσο η Ηλεία οσο και η Αιτωλοακαρνανία.   Εξαιτίας της υψηλής επικινδυνότητας,
Image
Image

Search