ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο – Το αυτοκίνητό του «καρφώθηκε» σε δέντρο

Νέο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν νεαρό 20 ετών σημειώθηκε στο Ηράκλειο.

Το δυστύχημα έγινε στις 7.20 το πρωί της Δευτέρας, μεταξύ Στερνών και Ασημίου.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος νεαρός έπεσε με ορμή σε ένα δέντρο ελιάς, το οποίο και ξερίζωσε.

Ο 20χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του creta24, επέστρεφε στις Γκακγκάλες, όπου διέμενε, μετά από πανηγύρι στο γειτονικό χωριό Παναγιά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο νεαρός είχε δίπλωμα οδήγησης και φορούσε ζώνη, ωστόσο η σφοδρότητα της πρόσκρουσης στο δέντρο ήταν τέτοια που τραυματίστηκε θανάσιμα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Μήνυμα έστειλε το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα, Άννα Σταθάκη και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του. «Ο Δη . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν μετά από εκτροπή ΙΧ αυτοκινήτου στην Ιόνια Οδό. Η εκτροπή σημειώθηκε στο 179,6 χιλιόμετρο, κοντά στα διόδια Τερόβου κάτω από συνθήκες που διερευνά η . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό ατύχημα με έναν τραυματία συνέβη το πρωί της Κυριακής (30/6) στην 1η ειδική της 2ης ημέρας του 41ου Ράλλυ Φθιώτιδας, όταν ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου, σε δύ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κάθε χρόνο, η εορτή των Αγίων Πάντων, αφιερώνεται από την ΕλληνικήΑστυνομία ως Ημέρα Τιμής στους αποστράτους της. Για το σκοπό αυτό,τελέστηκαν σήμερα (30-6-2024), δοξολογίες σε Ιερ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κάθε χρόνο, η εορτή των Αγίων Πάντων, αφιερώνεται από την ΕλληνικήΑστυνομία ως Ημέρα Τιμής στους αποστράτους της. Για το σκοπό αυτό,τελέστηκαν σήμερα (30-6-2024), δοξολογίες σε Ιερούς Ναούς, στις έδρε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία. Σε  διαμέρισμα του 1ου ορόφου, σε πολυκατοικία επί της οδού Σατωβριάνδου στην Πάτρα εντοπίστηκε το πτώμα ενός ανθρώπου. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της αστυνομίας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην υψηλή ζώνη κινδύνου για πυρκαγιά για σήμερα Κυριακή η Αχαΐα. Σύμφωνα με το χάρτη στην επικίδυνη ζώνη βρίσκεται τόσο η Ηλεία οσο και η Αιτωλοακαρνανία.   Εξαιτίας της υψηλής επικινδυνότητας,
Image
Image

Search