ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: Της άρπαξαν χρήματα για δήθεν αγορά αυτοκινήτου

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε γυναίκα από την Άρτα που θέλησε να αγοράσει ένα αυτοκίνητο που είδε σε αγγελία στο Ίντερνετ.

Τηλεφώνησε στον υποτιθέμενο πωλητή του αυτοκινήτου ο οποίος την έπεισε να του βάλει στο τραπεζικό του λογαριασμό 2.460 ευρώ για να προχωρήσει η αγοραπωλησία .

Λίγες μόνο μέρες μετά η υποψήφια αγοράστρια του αυτοκινήτου κατάλαβε ότι έπεσε θύμα απάτης και κατήγγειλε το περιστατικό που συνέβη τον περασμένο Δεκέμβριο , στην Αστυνομία .

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε και τώρα θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης . Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη ταλαιπωρία και πολλαπλούς κινδύνους αντιμετωπίζουν καθημερινά χιλιάδες νησιώτες και επισκέπτες με αναπηρία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Και δεν είναι μόνο η έλλειψη προ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (30.06.2024) στη Λαμία και συγκεκριμένα στο δρόμο προς Δομοκό στο ύψος της Καμηλόβρυσης. H φωτιά ξέσπασε γύρω . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωσε πριν από λίγο την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Χάρης Δούκας. Εκλογή ηγεσίας στις 6 και 13 Οκτωβρίου πρότεινε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ. Παράλ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γερουλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία. Σε  διαμέρισμα του 1ου ορόφου, σε πολυκατοικία επί της οδού Σατωβριάνδου στην Πάτρα εντοπίστηκε το πτώμα ενός ανθρώπου. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της αστυνομίας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην υψηλή ζώνη κινδύνου για πυρκαγιά για σήμερα Κυριακή η Αχαΐα. Σύμφωνα με το χάρτη στην επικίδυνη ζώνη βρίσκεται τόσο η Ηλεία οσο και η Αιτωλοακαρνανία.   Εξαιτίας της υψηλής επικινδυνότητας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ένας πρωτοπόρος του εθελοντικού κινήματος της περιοχής μας και ιδιαίτερα του τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος, ο επικεφαλής της γειτονικής μας Εθελοντικής Ομάδας "Η
Image
Image

Search