ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μαίνεται η φωτιά στην Άνδρο: Εκκενώθηκαν περιοχές

Τα 8 μποφόρ φτάνουν οι άνεμοι στην Άνδρο ενώ από το μεσημέρι μαίνεται η φωτιά που ξεκίνησε από τις Στραπουριές.

Εστάλη μήνυμα 112 προς τους κατοίκους των περιοχών Στραπουριές, Λάμυρα, Μένητες και Υψηλά, να απομακρυνθούν προς τη Χώρα της Άνδρου, ενώ επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στις περιοχές Στραπουριές, Λάμυρα, Μένητες και Υψηλά 'Ανδρου απομακρυνθείτε προς Χώρα 'Ανδρου . Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών»

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα ενώ από αέρος συντρέχουν εκ περιτροπής δύο αεροσκάφη και έξι ελικόπτερα.

Παράλληλα σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική ενισχύονται οι δυνάμεις στο νησί με 19 πυροσβέστες και 5 οχήματα από την Αθήνα, που αναμένεται να φτάσουν στην 'Ανδρο στις 6.00 το απόγευμα.

Follow Us

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

OXYGEN FM

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τα 40αρια θα πλησιάσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, καθώς ο υδράργυρος σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, μετά τις καταιγίδες αρχίζει να ανεβαίνει σταδιακά. Για άνοδο του υδρ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Είναι γεγονός. Ο δρόμος της Αγγλίας για τον τελικό του EURO 2024, περνά από την Ολλανδία του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Οι «οράνιε» τα κατάφεραν, επικράτησαν με 2-1 και ανατροπή της Τουρκ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

To τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Euro 2024 πήγε στην Ολλανδία. Οι οράνιε αγχώθηκαν, η Τουρκία πίστεψε ότι μπορούσε να κάνει την έκπληξη, ωστόσο τελικά η ομάδα του Ρόναλν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Ισπανία πέτυχε μια τεράστια νίκη λίγο πριν από την εκπνοή της παράτασης κόντρα στη Γερμανία, με τον Μερίνο να είναι ο λυτρωτής της ομάδας του Λουίς Ντε Λα Φουέντε στο 119' μετά α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας λειτουργούν καθημερινά με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-6μμ), το Σάββατο με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-3μμ), και κάθε Κυριακή θα υπά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία μόλις 58 ετών, ο Σάκης Γιαννάτος, ένας άνθρωπος με μακρά πορεία στο τοπικό ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκε στον Αχιλλέα Πατρών, στο Ζαβλάνι, στον Κεραυνό Αγ. Βασ., ενώ στα τέλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση των εργαζομένων του θεραπευτικού κέντρου "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", αναφέρονται τα εξής: Οι εργαζόμενοι του Θ.Π.Κ. "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", μετά τις τετράωρες στάσεις εργασίας που πραγματοποίησαν την περίοδο 11/
Image
Image

Search