ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη 52χρονος που εκκρεμούσαν εις βάρος του πλήθος καταδικαστικών αποφάσεων για απάτη και πλαστογραφία

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο φυγόποινος διευθύνοντας εταιρεία κατήρτιζε πλαστές επιταγές τοποθετώντας υπογραφές με στοιχεία άλλων ατόμων με σκοπό τον προσπορισμό μεγάλων οικονομικών ποσών. 

Συνελήφθη χθες το βράδυ στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ ένας 52χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 30 ετών και σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 52 μηνών για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο φυγόποινος διευθύνοντας εταιρεία κατήρτιζε πλαστές επιταγές τοποθετώντας υπογραφές με στοιχεία άλλων ατόμων με σκοπό τον προσπορισμό μεγάλων οικονομικών ποσών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Τα στοιχεία για τον κορονοϊό, τον RSV και τον ιό της γρίπης ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (27/6) ο ΕΟΔΥ στην εβδομαδιαία έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης αναπνευστικών λοιμ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αποσύρεται η επίμαχη απόφαση που υπέγραφαν ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, σε σχέση με τον τρόπο έναρξης ιατρικής ειδικότητας σε . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος πρέπει να πάρουν τις τελικές αποφάσεις», δηλαδή με εσωκομματικό δημοψήφισμα, διαμηνύουν προς τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη 87 βουλ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία το πρωί κατά τη διάρκεια εργασιών καθαριότητας και κηπουρικής του δήμου Παπάγου. Συγκεκριμένα δέντρο καταπλάκωσε έναν από τους εργαζόμενους του δήμου Παπάγου και σήμανε σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναντήσεις με Υπουργούς της Κυβέρνησης στα Υπουργεία Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας. Στη συνάντηση με τον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι η επιλογή κατάθεσης Ηλεκτρονικού Αιτήματος Σύνδεσης Αποχέτευσης, είναι πλέον εφικτή και σε λειτουργία από τις 10 Ιουνίου. Η παραπάνω εφαρμογή εντάχθηκε στα πλαίσια της
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Δ.Σ  του Σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας” (ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ), σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Με αφορμή την Πανελλαδική Κινητοποίηση που προκήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ για την Πέμπτη 27/6/2024 συμμε
Image
Image

Search