ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στον Άλιμο για την εξαφάνιση 53χρονης

Συναγερμός έχει σημάνει στον Άλιμο από την εξαφάνιση μιας 53χρονης το πρωί του Σαββάτου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αικατερίνης Φουστέρη λίγο αργότερα και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς υπάρχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο. Επιπλέον, για την εξαφάνιση έχει κινητοποιηθεί η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού.

Η Αικατερίνη Φουστέρη έχει ύψος 1,67 μ. έχει βάρος 68 κιλά και έχει καστανοπράσινα μάτια. Φορούσε λευκό μαντήλι στο κεφάλι, λευκά γυαλιά μυωπίας, λευκό παντελόνι, λευκά παπούτσια και λευκό ή σιέλ πουκάμισο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Αποσύρεται η επίμαχη απόφαση που υπέγραφαν ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, σε σχέση με τον τρόπο έναρξης ιατρικής ειδικότητας σε . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος πρέπει να πάρουν τις τελικές αποφάσεις», δηλαδή με εσωκομματικό δημοψήφισμα, διαμηνύουν προς τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη 87 βουλ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία το πρωί κατά τη διάρκεια εργασιών καθαριότητας και κηπουρικής του δήμου Παπάγου. Συγκεκριμένα δέντρο καταπλάκωσε έναν από τους εργαζόμενους του δήμου Παπάγου και σήμανε σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναντήσεις με Υπουργούς της Κυβέρνησης στα Υπουργεία Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας. Σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναντήσεις με Υπουργούς της Κυβέρνησης στα Υπουργεία Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας. Στη συνάντηση με τον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι η επιλογή κατάθεσης Ηλεκτρονικού Αιτήματος Σύνδεσης Αποχέτευσης, είναι πλέον εφικτή και σε λειτουργία από τις 10 Ιουνίου. Η παραπάνω εφαρμογή εντάχθηκε στα πλαίσια της
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Δ.Σ  του Σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας” (ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ), σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Με αφορμή την Πανελλαδική Κινητοποίηση που προκήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ για την Πέμπτη 27/6/2024 συμμε
Image
Image

Search