ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνεργασία Ά. Μαστοράκου - Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου και του Αντιπεριφερειάρχη Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρου Βασιλόπουλου, με την οποία εγκαινίασαν μία συνεργασία με στόχο την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Οι δυο Αντιπεριφερειάρχες, ενώνουν τις δυνάμεις τους, για την ανεύρεση προγραμμάτων και  χρηματοδοτικών εργαλείων που θα αξιοποιούν τις νέες τεχνολογίες (ψηφιακή υγεία) για τη βελτίωση της πρόληψης και της διαχείρισης θεμάτων υγείας καθώς επίσης και των συνηθειών του τρόπου ζωής που επηρεάζουν την υγεία. 

Η χρήση καινοτόμων εφαρμογών των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) και ο ευρύτερος ψηφιακός μετασχηματισμός του τομέα της υγείας, βελτιώνουν σε μεγάλο βαθμό τη ζωή των πολιτών τόσο σε επίπεδο πρόληψης και υιοθέτησης υγιεινότερου τρόπου ζωής όσο και σε επίπεδο διαχείρισης χρόνιων παθήσεων, πρόσβασης στη περίθαλψη και βελτίωσης των θεραπειών και των ιατροτεχνολογικών προϊόντων διασφαλίζοντας παράλληλα τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα υγείας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

  Σκόνη, ζέστη και λασποβροχή είναι το «τρίπτυχο» που «κουβάλησε» ο υποτροπικός αεροχείμαρρος επηρεάζοντας τη χώρα από σήμερα (17/5), ενώ το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης ανα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Σαουθάμπτον έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Λιντς που έκλεισε θέση για το Γουέμπλεϊ και τον τελικό ανόδου στην Premier League που θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου μετά την επικράτηση τη . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Φιορεντίνα 12 μέρες πριν τον μεγάλο τελικό της OPAP Arena κόντρα στον Ολυμπιακό αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με τη Νάπολι, σε ένα χορταστικό ματς που άφησε αμφότερες απογοητευμένες . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μίλωνας είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την άνοδο στη Stoiximan Basket League, καθώς κατέκτησε την Elite League, μετά την επικράτηση στο ντέρμπι της Νέας Σμύρνης με 87-79 επί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ο Στέλιος Σαφαρίκας, έπειτα από γενναία μάχη με σοβαρή ασθένεια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.Η δυσάρεστη είδηση σκόρπισε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην άσκηση με την ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024», που διοργάνωσε η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Δυτικής Ελλάδος έδωσε το παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης, ο οποίος προσπαθεί να ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης θα υποδεχθεί  αύριο Σάββατο στο νέο Δημαρχείο από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, εκείνους που έζησαν το κτήριο του παλαιού Αρσακείου ως μαθητές, εκπαιδευτικοί
Image
Image

Search