ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθετήθηκε για την προκλητική στάση της νέας Σκοπιανής προέδρου, να αποκαλέσει τη χώρα της... «Μακεδονία» σκέτο. Ο πρωθυπουργ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για «βαρύτατη πρόκληση» από πλευράς της νεοεκλεγείσας προέδρου των Σκοπίων κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι αναμένει τις ενέργειε . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου πραγματοποίησε μία ακόμη αυτοψία στο έργο κατασκευής του σταθμού . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Οι αναφορές της νέας Προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας επιβεβαιώνουν την εκτίμηση του ΚΚΕ, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν υπηρετούσε την πραγματική επί . . .
Όλα τα άρθρα
ΕΛΛΑΔΑ

Έως το τέλος του 2024 θα πιστωθούν στους λογαριασμούς αγροτών και κτηνοτρόφων σχεδόν 2,2
ΚΟΣΜΟΣ

Χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν εσπευσμένα από τα σπίτια τους στην καναδικ
ΚΟΣΜΟΣ

Πολύ απογοητευτικό χαρακτηρίζει το γεγονός ότι η νέα πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας δ
Όλα τα άρθρα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα από τα σημαντικότερα κείμενα της νεοελληνικής λογοτεχνίας. «Το αμάρτημα της μητρός μου» είναι το πρώτο ελληνικό διήγημα με ψυχογραφικό χαρακτήρα που καταφέρνει να ξεπεράσει τα στενά όρια της ηθογρ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εγκαινίασε την Οικία Καβάφη στην Αλεξάνδρεια, την αποκατάσταση της οποίας ανέλαβε το Ίδρυμα Ωνάση.Σε δήλωσή της, η κ. Σακελλαροπούλου, αφού εξέφρα . . .
Όλα τα άρθρα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε ερώτησή του δημοτικού συμβούλου Αντώνη Χαρακόπου προς τον  Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστο Κορδά με θέμα: « Σχετικά με την δημιουργία προσβάσιμ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ερωτήσεις του σπιράλ σχετικά με τη δημοτική περιουσία στη συνεδρίαση λογοδοσίας του δημοτικού συμβουλίου: Ο Δήμος Πατρέων διαθέτει πλήθος ιδιόκτη
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δίπλα σε κατοικίες, εστιατόρια και καφέ, σε ένα σημείο πολυσύχναστο τόσο το χειμώνα και πολύ περισσότερο την καλο
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Απρόβλεπτη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της αναδιαμόρφωσης του οδού Αράτου, που έχει να κάνει με την υπογειοποίηση
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ταγίπ Ερντογάν θα συναντηθούν στην Άγκυρα, στο «Λευκό Παλάτι» του προέδρου της Τουρκί

Search