ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πρωτοσέλιδα

Το Πατρινό καρναβάλι 2023 πέρασε στην ιστορία - 139 πληρώματα με 50.000 καρναβαλιστές

Το Πατρινό Καρναβάλι 2023 την Κυριακή το βράδυ πέρασε στην ιστορία. Στο Μόλο της Αγίου Νικολάου χιλιάδες Πατρινοί καρναβαλιστές και επισκέπτες αποχαιρέτησαν τη μεγάλη γιορτή της Πάτρας.
Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από την πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ-Κοινωφελούς Επιχείρησης Καρναβάλι Πάτρας, Ήρα Κουρή κήρυξε τη λήξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 και ταυτόχρονα την έναρξη του επόμενου, του Πατρινού Καρναβαλιού του 2024.
Η καύση του Καρνάβαλου, κεντρικό στοιχείο της τελετής μέσα από τις στάχτες του και υπό τους ήχους δυνατής μουσικής μετέδωσε τα μηνύματα της αναγέννησης και της ελπίδας. Αμέσως ένας «χείμαρρος» πυροτεχνημάτων πλυμμήρισε  τον πατραϊκό ουρανό φωτίζοντας με λάμψη την καρναβαλική νύχτα υπό τους καταιγιστικούς ήχους της μουσικής. O Καρνάβαλος παραδόθηκε στις φλόγες, ο ουρανός της πόλης φωτίστηκε από χιλιάδες πυροτεχνήματα σε μια μοναδική στιγμή σε ρυθμό, δύναμη, ένταση και γενική ευφορία.
Η συνέχεια δόθηκε με ένα ξέφρενο πάρτι-συναυλία με προσκεκλημένο το δημοφιλές αθηναϊκό ροκ συγκρότημα των 15 50, το οποίο ξεσήκωσε τις χιλιάδες των θεατών.

Follow Us

OXYGEN FM

© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search