ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Μεγάλη συναυλία στην Πάτρα, στις 17 Ιουλίου

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
17 Ιουλίου Γήπεδο Παναχαϊκής


Ένα μαγικό καλοκαίρι σχεδιάζει φέτος η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση, όπως μόνο εκείνη ξέρει. 

Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας στις αποσκευές της, τις αμέτρητες επιτυχίες της και το νέο της δίσκο “Ερωτική Νατάσα 2", θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ζήσουμε όλοι μαζί, νύχτες μαγικές. 

Μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, η Αναστασία μια από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες της νέας γενιάς που αποτελεί το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας και έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου με τις επιτυχίες της. 

Ένα μαγικό καλοκαίρι έρχεται και, όπως λέει και η Νατάσα «Πάμε ρε παιδιά»… 

========== 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ηλεκτρονικά στο more.com - Κάντε κλικ ΕΔΩ

Φυσικά εισιτήρια στο βιβλιοπωλείο «Η ΓΩΝΙΑ  ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ» και στο βιβλιοπωλείο ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ

========== 

 

Σημαντική σημείωση

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στη φετινή της καλοκαιρινή περιοδεία παρέχει δωρεάν είσοδο σε άτομα με αναπηρία (ΑΜΕΑ - κατόχους κάρτας αναπηρίας). Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η διοργανώτρια εταιρεία  δεν ευθύνεται για τις υποδομές του εκάστοτε χώρου εμφανίσεων, καθώς η αποκλειστική ευθύνη ανήκει στον διαχειριστή του κάθε χώρου.

Είσοδος ελεύθερη για παιδιά έως 6 ετών.

Follow Us

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

OXYGEN FM

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

του Άγγελου Τσιγκρή, πρώην γενικού γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Οι παράγοντες στους οποίους οφείλεται η ενδοοικογενειακή βία είναι πολλοί, ωστόσο, η άνιση θέση των γυναικών . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μετά τον - αναμενόμενο - θρίαμβο των Εργατικών στη Βρετανία, η νίκη της Αριστεράς στη Γαλλία ανατρέπει κάθε δεδομένο σε πείσμα όλων των δημοσκοπήσεων που έδιναν «αδιαμφισβήτητη π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στην οδό Μεσολογγίου, επί της Λύκωνος. Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα 20 περίπου ατόμων χτύπησαν έν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συγκίνηση και μεγάλη θλίψη προξένησε η είδηση θανάτου του γνωστού επαγγελματία της εστίασης, Βασίλη Σουλτανά σε ηλικία 65 ετών, το όνομα του οποίου συνδέθηκε για δεκαετίες με μαγαζ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στην οδό Μεσολογγίου, επί της Λύκωνος. Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα 20 περίπου ατόμων χτύπησαν έναν άνδρα και τον τρα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συγκίνηση και μεγάλη θλίψη προξένησε η είδηση θανάτου του γνωστού επαγγελματία της εστίασης, Βασίλη Σουλτανά σε ηλικία 65 ετών, το όνομα του οποίου συνδέθηκε για δεκαετίες με μαγαζιά με ζωντανή μουσικ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση των εργαζομένων του θεραπευτικού κέντρου “Η ΜΕΡΙΜΝΑ”, αναφέρονται τα εξής: Οι εργαζόμενοι του Θ.Π.Κ. “Η ΜΕΡΙΜΝΑ”, μετά τις τετράωρες στάσεις εργασίας που πραγματοποίησαν την περίοδο 11/
Image
Image

Search