ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πέθανε η τραγουδίστρια Γεωργία Λόγγου

Έφυγε από τη ζωή η Γεωργία Λόγγου, μια τραγουδίστρια με σπουδαία φωνή και ευρύ ρεπερτόριο, που κινούνταν από το ρεμπέτικο και το λαϊκό μέχρι το ελαφρό τραγούδι.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική του σελίδας στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας γράφοντας: Η αυλαία έκλεισε για μια εμβληματική τραγουδίστρια της μεταπολίτευσης..Η Γεωργία Λόγγου που όλοι τραγουδήσαμε τα τραγούδια της, όπως το ιστορικό Η ΜΑΝΑ Η ΤΟΥΡΚΑ Η ΜΑΝΑ Η ΓΚΡΕΚΑ με τους υπέροχους στίχους του αξέχαστου συναδέλφου μας Κωστή Μαλκότση δεν είναι πια κοντά μας μετά από μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της...Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά της κι είναι σίγουρο πως μέσα από το έργο της δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Κατά τη διάρκεια της μουσικής διαδρομής της η Γεωργία Λόγγου συνεργάστηκε με σημαντικούς συνθέτες και στιχουργούς μεταξύ των οποίων και οι Άκης Πάνου, Μανώλης Χιώτης, Μιχάλης Σουγιούλ, Λίνος Κόκοτος, Τάκης Μωράκης, Πυθαγόρας, Χρήστος Κολοκοτρώνης κ.α.

Η Γεωργία Λόγγου υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Γιώργο Ζαχαριάδη.

protothema.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε ακραία υψηλά επίπεδα κυμάνθηκε η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα φέτος τον Ιούνιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (Ε.Α . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, νοσηλεύεται μετά από έμφραγμα ο πρώην βου . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την υποψηφιότητά της στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο, ανακοίνωσε η Μιλένα Αποστολάκη. «Θέτω όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφια για . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένας 59χρονος αυτοπυροβολήθηκε τη νύχτα της Κυριακής στην Ρουπακιά Ερυμάνθου και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», όπου και διασωληνώθηκε. Ο  59χρονος φ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Υψηλός είναι και σήμερα Δευτέρα, 1η Ιουλίου ο κινδυνος εκδήλωση πυρκαγιάς στη Δυτ. Ελλάδα.   Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία, βρίσκοντ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι η επιλογή κατάθεσης Ηλεκτρονικού Αιτήματος Σύνδεσης Αποχέτευσης, είναι πλέον εφικτή και σε λειτουργία από τις 10 Ιουνίου. Η παραπάνω εφαρμογή εντάχθηκε στα πλαίσια της
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών  Π.Ε. Πάτρας (πρώην Σύλλογος Δασκάλων-Νηπιαγωγών Πάτρας) στις 28-6-2024 συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ., που  προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της
Image
Image

Search