ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάτρα: 10η συναυλία της Σχολής πιάνου του Ωδείου

Μετά την εξαιρετική επιτυχία που σημείωσε η 9η συναυλία του κύκλου «Συναυλίες των σπουδαστών», διαφόρων τάξεων του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ (Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση: Έφη Καββαδία- Ζέρβα), σημερα το βράδυ (Παρασκευή) θα πραγματοποιηθεί η 10η συναυλία της Σχολής πιάνου του Ωδείου, τάξεων των καθηγητριών, Ιωάννας Ζωγράφου, Αρετούσας Νικολοπούλου, Μάντυς Πανούτσου, Αλμπένας Πενκόβα και Απόστολου Τσέφου.

33 σπουδαστές, θα παρουσιάσουν στο κοινό την εργασία τους, που αναφέρεται σε ερμηνείες διαφόρων συνθετών πιάνου όπως: Theodore Oesten, Willard Alfred Palmer, Daniel Gottlob Turk, Andrew Fling, Van de Velde, Yann Tiersen, James Horner, Gibran Alcocer, Carl Czerny, Johann Sebastian Bach, Ferdinand Voigt, Johannes Brahms, Jean Baptiste Duvernoy, Muzio Clementi, Frederic Chopin, Ljuban Prekor Schatz & Alain Silvestri.  

Η συναυλία θα γίνει στην αίθουσα «Τόλης Νομικός» του Οργανισμού, στις 8 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Το Σάββατο το βράδυ, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα,  θα πραγματοποιηθεί ή 11η συναυλία της Σχολής κιθάρας, τάξης του καθηγητή, Χρήστου Τσαϊλάκη, επίσης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

18 σπουδαστές, με σύνολα ή ατομικές παρουσίες, θα ερμηνεύσουν έργα κιθάρας, των συνθετών: Jaques Offenbach, Μάνου Χατζιδάκι, Raul de Frutos, Ludwig van Beethoven, Loreena McKennitt, Διονύση Σαββόπουλου, Villa Lobos, Δημήτρη Φάμπα, Agustin Barrios & The Beatles.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωσε πριν από λίγο την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Χάρης Δούκας. Εκλογή ηγεσίας στις 6 και 13 Οκτωβρίου πρότεινε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ. Παράλ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γερουλ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίτερα στο Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας. Στην περιοχή επιχειρούν 52 πυροσβέστες με 14 οχήματα και τρία τμήματα πεζοπόρα. Ακόμη ρίψεις κάνουν τρία αεροσκάφη κα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Βαθύ Αυλίδος. Επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, της 4ης ΕΜΟΔΕ, 12 οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκαν 2 Ε/Π και 3 Α/Φ. Συνδ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία. Σε  διαμέρισμα του 1ου ορόφου, σε πολυκατοικία επί της οδού Σατωβριάνδου στην Πάτρα εντοπίστηκε το πτώμα ενός ανθρώπου. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της αστυνομίας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην υψηλή ζώνη κινδύνου για πυρκαγιά για σήμερα Κυριακή η Αχαΐα. Σύμφωνα με το χάρτη στην επικίδυνη ζώνη βρίσκεται τόσο η Ηλεία οσο και η Αιτωλοακαρνανία.   Εξαιτίας της υψηλής επικινδυνότητας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ένας πρωτοπόρος του εθελοντικού κινήματος της περιοχής μας και ιδιαίτερα του τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος, ο επικεφαλής της γειτονικής μας Εθελοντικής Ομάδας "Η
Image
Image

Search